2777
2789
عنوان

اونایی ک کرونا گرفتن

1016 بازدید | 15 پست

از دیشب تا حالا یه حس خشکی تو گلوم میکنم ولی راحت اب گلوم قورت میدم تا حالا نفس تنگی نداشتم نمیدونم گلوم یه جوری 

دمای بدنم ۳۶ سرفه هم ندارم  به دختر ۴ ماهه دارم میترسم کرونا گرفته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعید میدونم کرونا باشه من الان بیمارستانم بستریم سعی کن آب نمک قرقره کنی همه چیو از بچت جدا کنی نفست نخوره بهش احتیاط شرط عقله اما شما کرونا نداری 

غم کم میخوریم کم که نه هرروز کم کم میخوریم 
بچمو میگی؟ پیش مادرمه طفلکم چقدر عذاب کشید شیر خشک خورد 

اخی انشالله زودی خوب بشی  من کسی ندارم بچه مو نگهداره مامانم از بابا مراقبت میکنه تازه تصادف کرده پدرم

اخی انشالله زودی خوب بشی  من کسی ندارم بچه مو نگهداره مامانم از بابا مراقبت میکنه تازه تصادف کر ...

با ابو صابون قرقره کن اگه گلوت درد می کنه ما خانوادگی قبل عید گلودرد شدیمو تب و سرفه با اینکار خوب شدیم یه روزه نی نیم قرقره نمی تونست بکنه گرفت یک ماه هنوزم سرفش صدا تراکتور می ده

اخی انشالله زودی خوب بشی  من کسی ندارم بچه مو نگهداره مامانم از بابا مراقبت میکنه تازه تصادف کر ...

خدا تمام بلاها ومریضی رو از خودتو عزیزانت دور کنه خیلی سخته واقعا مراقب باش

غم کم میخوریم کم که نه هرروز کم کم میخوریم 

اصلا نترس

قرقره اب نمک 

سوپ فراااوان

اب ولرم فراااوان

چای کمرنگ فراااوان

اب هویج و سیب و....ابمیوه طبیعی

رعایت بهداشت حتی خدای نکرده کرونا باشه با همینا خوب میشی.و همه چیو جدا کن از بقیه.مادرشوهرم فقط با تنگی نفس و گرفتگی قفسه سبنه گاهی کرونا مثبت شد الانم ی هفتس قرنطینه تو خونس جززاین هیییچ علائمی نداره

عزیزم بچه امرو چکار کنم الان هیچ کس شرایط نگهداریشو نداره

فک نکن کروناهه فقط اینارو رعایت کن

کاراشو برس بذار اتاق بخوابه.ینی هیچکس نیست امروز نگهش داره؟یا بیاد خونتون؟اصلا نترس شاید خشکی گلو برا مواد شوینده یا آلرژی تغییر فصل.بچرو نبوس کاراشو میرسی قبل و بعدش دستکش بذار و دستاتم بشور.رعایت کن از الان بشین مایعات بخور و سوپ بذار و ابمیوه بخور چیزی نیست.خدای نکرده باشه هم که نیست با اینکارا رفع میشه

فک نکن کروناهه فقط اینارو رعایت کن کاراشو برس بذار اتاق بخوابه.ینی هیچکس نیست امروز نگهش داره؟یا بی ...

فقط مامانم کمکم میکرد ک اونم بابا تصادف کرده

خانوادهشوهرمم بود و نبودشون بی تاثیره

با ابو صابون قرقره کن اگه گلوت درد می کنه ما خانوادگی قبل عید گلودرد شدیمو تب و سرفه با اینکار خوب ش ...

آب و صابون؟؟؟؟؟؟؟😮😮😮😮

بی خیال گلم این دیگه از اون حرفاس مثل ترامپ ک میگفت مواد ضدعفونی رو تزریق کنید ب بیمارا