2777
2789
عنوان

گل آپارتمانی مقاوم

3993 بازدید | 16 پست

سلام 

گل آپارتمانی میخام بخرم واسه داخل آپارتمان

اما تا حالا فقط حسن یوسف داشتم ک خشک شد

بهم ی گل معرفی کنین ک نیاز به آفتاب نباشه

چون تراسم آفتابگیر نیس

طاقچه هم ندارم

واسه خوشبختیم دعاکنین💝.با تمام وجودم عاشق همسرم هستم😘خدایا بچه هامو حفظ کن👨‍👩‍👦‍👦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کراسولا، سانسوریا، دیفن باخیا...

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸

سانسوریا؛  انواع پتوس برای تو خونه

انواع برگ بیدی، انواع گندمی، کاکتوس های ساده، ناز یخی، زیپلین(موسی در گهواره ) برای تراس، خیلی از گل ها رو می تونی تراس بذاری، همین که پر نور باشه کافیه، نیاز به آفتاب مستقیم ندارن اکثرا ، مثلا شمعدانی ها، نور زیاد دوس دارن ولی سایه پسند هستن

سلام :سانسوريا كه انواع متنوع داره -پِتوس-آگلونما-فيكوس-ديفن باخيا-بنجامين همه اينا گلهاي آپارتماني ...

آخه سانسوریا خیلی رشد کمی دارن

واسه خوشبختیم دعاکنین💝.با تمام وجودم عاشق همسرم هستم😘خدایا بچه هامو حفظ کن👨‍👩‍👦‍👦
سانسوریا؛  انواع پتوس برای تو خونه انواع برگ بیدی، انواع گندمی، کاکتوس های ساده، ناز یخی، زیپل ...

شمع دونی دارم خیلی خوبه

اما میخوام از این گلدون سرامیکی خوشگلا بگیرم واسه تو خونه

شمع دونی دارم خیلی خوبه اما میخوام از این گلدون سرامیکی خوشگلا بگیرم واسه تو خونه

مقاوم ترین ها انواع پتوس و انواع سانسوریا هستن.

پتوس سفید، مرمری، سبز، نئون ، حصیری، همشون هم خوشگلن

سانسوریا هم که چندین مدل هست. ساده شمشیری، ابلق، پا کوتاه ، لوله ای

خدایی این دو تا گیاه خیلی مقاوم و بی دردسر هستن

آگلونما هم خوبه نور زیاد نمیخواد، اینا برای شروع خوبن، چون نگهداری شون راحته، خراب نمیشن، انگیزه آدم زیاد میشه برای نگهداری از گیاه

لیندا

اریکا 

بعدش بنجامین و دیفن باخیا 

سرخس ها

عکساشون رو سرچ کن هر کدوم دوست داشتی بخر

شفلرا وسينگونيوم هم خوبه وزاموفيليا هم خوبهولي كمي قيمتش بالا هست واگر خونه ات كمي نور داره ميتوني ب ...

اینارو بخرم خراب ک نمیشن تو خونه