2777
2789

سلام خانما..  

راهنمایی کنید چی کار کنم خونم همیشه مرتب باشه از تمیزی برق بزنه..  

شماها چیکار میکنید از چه مواد شوینده ای استفاده میکنید...کارهای روزانتون چیه..  

کدوم کارارو ماهیانه و هفته ب هفته انجام میدید..

ی جاهایی هست ک شاید دیر به دیر تمیز بشه مثه پشت اجاق گاز. یخچال یا ....  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

با برنامه اسنپ چت فقط خونت برق میزنه😜🤣

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه مرتب کن و برق بنداز 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 

فقط یه نکته اساسی رو بلدم اونم این که هرچی رو برداشتی بعد ازاستفاده بزاری سرجاش 😃😄 که این نکته درباره ظرف شستن هم هست تا کثیف شد زود بشوری نزاری بمونه

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍

هر چیزی برمیداریم سر جاش میزاریم. شوهرم گاهی شلخته بازی درمیاره 

هود و حموم و دستشویی رو شوهرم هر هفته تمیز میکنه.  پشت یخچالو داخل کمدارو ماهی. گاهی دوماهی یبار گردگیری میکنم 

من کلا هفته ای یبار جارو و گردگیری میکنم 

بچه ندارم مهمون خیلی کم دارم خ نمون همیشه تمیزه

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

هر چی برمیداری تنبلی نکنی بزاری سر جاش تقریبا هرروز هال و اشپزخونه جارو میکنم گازمم قبلا هرروز ولی یه مدته بشدت تنبل شدم یکم دیر تر تمیز میکنم 😐بقیه تمیز کاریمم هر وقت هر چی کثیف شد 

هر روز یه قسمتو تمیز کن برنامه ریزی داشته باش هفتگی هر چیزیو بر میداری سر جاش بذار داری میری اتاق خواب ببین چی اون وسطا افتاده وردار ببر هر کاریو سر موقعش انجام بده مثلا نگو فردا مثل ظرف شستن یا قرار دادن یه وسیله سر جاش که حالا بگی ولش کن بعدا انجام میدم قانون دو دقیقه ای رو اجرا کن یعنی کارهایی که انجام سر وقتش شای  دو دقیقه وقت ما رو بیشتر نگیره بذاریم رو هم تلنبار بشه دو ساعت وقت بذاریم خسته بشیم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

کلا باید سرپاباشی جارو یه دستت ودستمال وچن منظوره دست دیگه ت مث من 

💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران         تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....
هر چی برمیداری تنبلی نکنی بزاری سر جاش تقریبا هرروز هال و اشپزخونه جارو میکنم گازمم قبلا هرروز ولی ی ...

عزیزم گازتو با چی تمیز میکنی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر قسمت از خونه رو که تمیز می‌کنی با دل و جون از ته تمیز کن...

مثلاً می خوام اتاق خواب و تمیز کنم کمد ...کشو ...همرو میریزم بیرون تمیز میکنم...برای داخل کمد و کشو از سبد نظم دهی و ...اینا استفاده میکنم

فرش اتاق و جمع میکنم تی هم میکشم ...

هر روز یه قسمتو تمیز کن برنامه ریزی داشته باش هفتگی هر چیزیو بر میداری سر جاش بذار داری میری اتاق خو ...

عالی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40