2777
2789
عنوان

سر سفره بودیم

310 بازدید | 16 پست

یهو پسرم ظرف شیره رو پرت کرد کوچیکه نمیفهمه من ناخود آگاه بلند داد کشیدم گفتم وای بعد همسرم بلند داد کشیدم گفتم چرا داد میزنی گفتم حالا من داد کشیدم تو نکش گفت همش باید همسایه ها صدامونو بشنون منم بلند گفتم چرا فکر میکنی داد تورو نمی‌شنون لقمه دستشو پرتاپ کرد تو صورتم قهر کرد تا الان ضمنا اینو بگم هیچ وقت تو هیچ دعوایی خودش رو مقصر نمی دونه الان باید من چیکار کنم اکثر دعواهارو من میرم آشتی چون کلا قهر میکنه الان لقمه پرتاب کرد تو صورتم خیلی بهم برخورده یه آدم عصبی هست الان قهر بمونم؟یا مثل همیشه حرف بزنم اصلا اهل منت نیست نرم نمیاد متنفرم کرده اکثرا هم واسه اعصاب خودم میرم آشتی چون از قهر کردن انرژی منفی میگیرم خیلی وقتها باید ازم عذر خواهی میکرده رفتم حرف زدم بدون هیچی چون نمی کشم چیکارش کنم ؟

اره واقعا اعصاب میخاد تحمل قهر طرفت😤😤

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایندفعه تحمل کن و نرو. هرقدر هم طول کشید نرو. سرسنگین باش و حرف نزن باهاش. مردا وقتی بهشون بی محلی میکنی تازه میفتن دنبالت. یه جوری رفتار کن انگار اصلا نیست. 

عاشق آن خاطراتی هستم که تصادفی از ذهنم عبور می‌کنند و باعث لبخندم میشوند 
منم مثل شماهستم  تحمل قهر رو ندارم  اعصابت بهم میریزه برو اشتی کن حالا اتفاق خاصی هم نیف ...

همیشه همینو‌میگم آروم میشم میرم آشتی ولی لقمه پرتاب کرد تو صورتم فقط به خاطر یه داد قشنگ له میکنه منو

ایندفعه تحمل کن و نرو. هرقدر هم طول کشید نرو. سرسنگین باش و حرف نزن باهاش. مردا وقتی بهشون بی محلی م ...

این کارم کردنی عصبی میشه هار میشه باز یه دعوای دیگه می سازه مثلا میترسم بخوام محل ندم یهو از حرصش چیز دیگه رو بهونه میکنه دعوای دیگه میندازه

منم مثه شمام عزیزم اصلا اشتباهشو قبول نمیکنه هیچوقتم پیش قدم نمیشه اگه قهر باشیم

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت
این کارم کردنی عصبی میشه هار میشه باز یه دعوای دیگه می سازه مثلا میترسم بخوام محل ندم یهو از حرصش چی ...

چی بگم آخه. شوهر من اینجوریه که وقتی قهر میکنه محلش نمی‌ذارم خودبه خود قهر تموم میشه و میاد سمتم. منم تحویلش می‌گیرم. 

عاشق آن خاطراتی هستم که تصادفی از ذهنم عبور می‌کنند و باعث لبخندم میشوند 
آخرش چی میشه

هیچی من کوتاه میام اشتی میکنیم تازه تا دو روز بعدش سرسنگینه

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت