2777
2789

دوستان واقعا دوس دارم بدونم آدم اگ یچیزی ر تو ذهنش پروررش بده و بهش فکر کنه و براش نذر کنه ب اون خواستش میرسه؟ من این ماه تعاونی دارم و همش دارم تصویر سازی میکنم ک پول رو گرفتم و رفتم باهاش کاری ک میخام و انجام میدم و شادم و از خوشحالی گریه میکنم

تعداد رای : 37
نظرسنجی
آره تجربه داشته
22
59%
نه نداشتم اطرافیانم داشتن
2
5%
نه نذاشتم
11
29%
این چیزا چرته
2
5%
برای حاجت روا شدن آرزوی خودم و خودت صلوات بفرست

فقط نشستن و فکر کردن  ما رو ب نتیجه نمیرسونه

تلاش و زحمت مون هم مهمه

ان شاءالله  به بهترین چیزی ک میخواید برسید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به هرچیزی که خواستم رسیدم

اما 

تلاش خودم هم دخیل بوده

ینی مثلا من بشینم هی تلقین و فکر کنم که دوستم گواهینامه بگیره هیچ اثری نداره! اما خودم تلاش کردم و تصور و تلقین کردم و مثلا گواهی نامه گرفتم...بدون تلاش خودم به هیچی نخواهم رسید

من از تو راه برگشتی ندارم...
آره صد در صد بهش رسیدم این خودش یه تکنیک خیلی قویه ک دارین انجام میدین

ته دلم همش ی استرس خاصی دارم میگم نمیشه ولی بعدش میگم ن خدا هوامو داره و اینا😔۱ماهه هرروز بفکرشم ۱۳روز دیگ تعاونی دارم هرروز ک میگذره استرسم بیشتر میشه

فقط نشستن و فکر کردن  ما رو ب نتیجه نمیرسونه تلاش و زحمت مون هم مهمه ان شاءالله  به بهتر ...

میخام تعاونی اسمم بیوفته نمیتونم بیشتر از دعا تلاش کنم

ته دلم همش ی استرس خاصی دارم میگم نمیشه ولی بعدش میگم ن خدا هوامو داره و اینا😔۱ماهه هرروز بفکرشم ۱۳ ...

فقط به چیزای مثبت فکر کن اوه ته دلت انرژی منفی بدی اثر منفی میزاره ها

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...