2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😔😔

520 بازدید | 25 پست

البته واسه‌ ۱سال پیشع

مهمون داشتیم

البته هیچوقت خونمون نمیومدن ، حالا عید ب عید بزور میومدن

دخترعموی بابام با شوهرش و پسرش ودختراش وقتی از در اومدن تو پسرش ب من دست دراز کرد و گفت سلام خوب هستین؟😒😒😳😳

پسرش معلم زبان (البته تو کلاس زبان)

بعد وقتی ک مامانم چای آورد و نشست. پسرش ب من گفت کدوم مدرسه درس میخونید و الان چطوری درس میخونید و اینا

بعد ب من کارت کلاس زبانشونو داد با شماره خودشو بعد گفت اگه سوالی داشتین ازم بپرسین تو تلگرام

منم کارتشو انداختم سطل آشغال

بعد فرداش ب سرم زد ، بهش پیام بدم ک المی فلان مشکلو دارم بهم توضیح بدین

بعد همون دیقه سین کرد و جوابموداد آخرشم کلی قلب فرستاد منم ازش تشکر کردم و خدافظی اما اون هی پیام داد و پشت بندش کللی قلب میفرستاد

فرداش مارو شام دعوت کردن ، رفتیم خونشون بعد اونجا از خودش گفت ، از شغلی ک داره و بعدشم بهم درس توضیح داد

ازون روز ب بعد هرروز باهم حرف زدیم ، منم وابسته ش شده بودم😭😔

صحبت های ما ادامه داشت تا ۶_۷ماه

. مطمئن بودم دوسم داره و منو میخواد . خیلی بهم انرژی میداد . هرروز ب ی بهونه ای منو میدید ، یا عکسمو میخواست یا میومد دم مدرسمون یا میومدن خونمون

ی روز دیدم پیام نمیده ، نگرانش شدم ولی پیام ندادم 

فرداش بازم پیام نداد ، فرداشم پ نداد دیگ واقعا حرصم گرفته بود چون میدونستم آنلاین میشه چون میزد آخرین بازدید فلان ساعت

چند روز بعد رفتیم خونشون . باباش مریض بود دیدم خالش هم اونجاست ینی اون یکی دخترعموی بابام

اونم ی دختر داشت ک از من ی سال بزرگتر بود(اسمش مهسا)

دیدم شهاب نیس . نکنه با دختر خالش  رفتن اتاق و خوش و بش میکنن و صدای کرکر و هرهرشون میاد😭😭

قلبم همون لحظه هزار تیکه شد ، مرجان مرد😭😭😭😭بعد دیگ هیچی حرفی بینمون رد و بدل نشد 😭😭😭😭فقط من موندم و درد😭😭😭از اون روز ب بعد پروفایلش عکس خودشو مهساعه😭😭😭

منو وابسته خودش کرد😭😭😭بهم قوت قلب میداد حتی یبار ناراحتم نکرده بود ولی نمیدونم چیشد رفت دیگ پشت سرشو نگاه نکرد😭😭😭😭

الان دوباره یاد اونروزام افتادم و ب حال خودم و دلم گریه کردم😭😭😭😭😭

💖💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال مال 1 سال پیشه بعدا هزار دفعه اینجوری عاشق میشی که تعداد شمارشش از دستت در میره اینا عشقای بچ ...

آخه چجوری یادم بره ، هیچکس اندازه اون ب من ابراز محبت نکرده بود روزی هزاربار میگفت مرجان خانوم دوست دارم😭😭😭😭

💖💫
آخه چجوری یادم بره ، هیچکس اندازه اون ب من ابراز محبت نکرده بود روزی هزاربار میگفت مرجان خانوم دوست ...

ولش بابا به پشمای فر خورده با.سن اسب ابی که الان دیگه دوست نداره حالا چه تحفه ای هم هست انگار 

کاربر ترکیده ای هستم😐

من‌ میدونم‌چی‌میگی😔

بعضیا خیلی راحت میگن بیخیال عشق بچگیه

ولی ادم با همون عشق بچگی بزرگ‌میشه از ذهنش نمیره اون عشق همیشه هس حتی اگ‌فراموش بشه با به اسم ،خاطره ،اهنگ و ... دوباره یادش میوفتی

من‌همین‌عشق بچگیو که خیلی راحت میگن ۸ سال طول کشید تافراموش کردم

درکت میکنم عزیزم خیلی خوب درکت میکنم توالان ۸ سال پیش منی

منوموفق شدم فراموش کنم و به لیاقتم برسم توام‌میتونی اگه بخوای