2777
2789
عنوان

چرا کسی جواب منو نمیده

383 بازدید | 26 پست

سلام 

یه سوال ۲۴ پریمه  

دوروزه درد معده دارم معدم سنگینی میکنه نمیتونم غدارو هضم کنم ترش میکنه اسیدش میزنه بالا 

از اینورم هر یک ساعت تکرار ادرار  دارم 

۵ روز تا موعودم مونده 

کسی تجربه ایی داره لطفا جواب بدین 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم استرس با اضطراب نداری

نه  این ماه اینجور شدم دوسال و نیم تو اقدامیم اصلا عین خیالم  نبود یه جا خوندم  دیدم منم این علائم رو دارم 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

شاید علائم پریوده من خودم هرسری یه علامت جدید بهم اضافه میشد 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
تو اقدامی

اره

شاید علائم پریوده من خودم هرسری یه علامت جدید بهم اضافه میشد 

واااای  نهههه  توروخدا دعا م کنین  داره گریم میگره

منم این علائم داشتم حامله بودم 

راس میگی قبل پری این علائم رو داشتی