2777
2789
عنوان

متن تبریک

372 بازدید | 42 پست

دوستان عزیزان لطفا ی متن تبریک روز معلم بگید🙏خوشگل باشه💖

دل که رنجد زکسی خرسند کردن مشکل است💔شیشه ی بشکسته را پیوند کردن مشکل است💔کوه را با آن بزرگی می توان هموار کرد💔حرف ناهموار را هموار کردن مشکل است💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزت مبارک 😒

این خوشگله؟!😐چندتا جمله میخوام

دل که رنجد زکسی خرسند کردن مشکل است💔شیشه ی بشکسته را پیوند کردن مشکل است💔کوه را با آن بزرگی می توان هموار کرد💔حرف ناهموار را هموار کردن مشکل است💔

معلم عزیزم روزت مبارک🤣❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
معلم عزیزم روزت مبارک🤣❤

معلمم نیست.دوستمه.سنش حدود چهل ایناست...یه چی تقریبا هم صمیمی هم رسمی

برا بعضی معلما همین از سرشون هم زیاده 

نه این فرق داره😍😆😆😆

معلمم نیست.دوستمه.سنش حدود چهل ایناست...یه چی تقریبا هم صمیمی هم رسمی

اها😐😅

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
منولایک کن الان میام بهت میگم

مرسی💖💖💖

ای معلم

ای چِغرِه نمره نده

ای کسی ک حتی وزیر اموزش پرورشم بیاد از تقصیرمن نمیگذری

ای آموزگار اخلاق سفت

ای زیباپوشِ زیبارو

خودتو درست کن

روزت مبارک😂😂😂

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧