2777
2789
عنوان

چه زبان هایی بلدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 130 پست
من فرانسه که بودم شب ها هم از بونزوغ استفاده میکردن ساعت 10 شب میرفتی تو مغازه میگف بونزوغ درواقع ...

تا حالا فرانسه نرفتم ولی هر معلمی داشتم همه بعد پنج شش عصر bonsoir استفاده میکنن

برای سلام تو بعد از ظهر دیگه انفوغمل salut استفاده میشه bonjour ولی استفاده نمیکنن

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم 🌹❤️

خواهش میکنم گلم کاربریش یا ایلیاجوووون بود یا ایلیاجووووونی دقیق یادم نیست

تسلیم نمیشم ببینم این روزگار چه غلطی میخواد بکنه 😉 ((پرسیدم از خدا دلیل خلق من چیه؟؟ندا اومد آخه تو محشری 😍 از همه سری 👑 تو یه افسونگری 😁❤  هیچی دیگه منم قانع شدم :))
تا حالا فرانسه نرفتم ولی هر معلمی داشتم همه بعد پنج شش عصر bonsoir استفاده میکنن برای سلام تو بعد ا ...

نمدونم چرا معلمای ایران انقدر  رو این قضیه تاکید دارن   

اره میدونم سلو رو hé هم هست

whatever

lets go talk about the price of black oil these days or if you are reluctant , we can speak about economy or the condition of environment

it's ok ?

!!whatever

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
je n'ai pas vu ce message ok demain je vais le créer

je ne vien pas sur le site toujour

mais quand je vien , je vais voir te topique

ya ostokhoddos  let's talk about shooshoo      

آخه میگه هر چیزی:)) 

من برم .پایه تاپیک فرانسه ات هستم هر وقت بیام

خوشحال شدم

عصر بخیر