2777
2789
عنوان

چه زبان هایی بلدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 130 پست
چطوری؟از کجا شروع کردین؟ من از انگلیسی فقط علاقه زیادشو دارم 😅😍

منم بشدت علاقمندشم 😂ولی علاقه کافی نیست باید در کنارش کوشش کنی 

از همینجا ی معلم پیدا کردم بصورت مجازی تدریس میکنه 

تسلیم نمیشم ببینم این روزگار چه غلطی میخواد بکنه 😉 ((پرسیدم از خدا دلیل خلق من چیه؟؟ندا اومد آخه تو محشری 😍 از همه سری 👑 تو یه افسونگری 😁❤  هیچی دیگه منم قانع شدم :))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بشدت علاقمندشم 😂ولی علاقه کافی نیست باید در کنارش کوشش کنی  از همینجا ی معلم پیدا کردم بص ...

تأثیر هم داره؟ 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
فرانسه کره ای خیلی کم

من انقد دلم میخواد ژاپنی بلد بودم بدون زیرنویس انیمه نگاه می کردم

همش چهار تا کلمه بلدم 😅

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

rien     et toi? je vais créer un topique français d'accord?

ca me va

mais pas de aujourdhui

parc que mon internet est tres mauvais

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
تأثیر هم داره؟ 

خیلی خوبه ی بار میخوای امتحان کن 

تسلیم نمیشم ببینم این روزگار چه غلطی میخواد بکنه 😉 ((پرسیدم از خدا دلیل خلق من چیه؟؟ندا اومد آخه تو محشری 😍 از همه سری 👑 تو یه افسونگری 😁❤  هیچی دیگه منم قانع شدم :))