2777
2789
عه واقعا اخه کرفس پولیه.وزنم رو ضربدر بیست کردم منهای 100میشه 1600 یعنی اگه روزانه 1600ا1600تا کالری ...

کرفس برای برنامه دادن پولیه وگرنه محاسبه ی کالری غذاهایی که میخورید رایگانه.

من خودم هم از کرفس فقط برای محاسبه ی کالری غذاهایی که میخورم استفاده میکنم...

بله اگر دقیق دقیق روزی 1600 کالری بخورید ممکنه تو هر هفته بین 500 گرم تا 1 کیلو وزن کم کنید البته باید بعد اینکه 5 کیلو کم کردین ی 100 کالری از کالریتون کم کنید تا بتونید وزن کمتری رو کم کنید...

یعنی هر دفعه که 5 کیلو کم کردین ی 100 کالری از اون  کالری قبلی کم میکنید.

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
اگر به خاطر چربي رگهاي قلب ات گرفته روغن رو به طور كامل برار كنار  استخر هم ضرر داره واست؟ پي ...

کلا چیزی کع ضربان قلبمو ببره بالا برام ضرر داره.زیره مصرف میکنم روزی ی قاشق میریزم تو ابجوش میخورم چای سبزم روزی دو لیوان می‌خورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط با کم خوردن میشه لاغر شد

دوست من بدون ورزش ۲۶ کیلو کم کرده

توی ۶ ماه 

خیلی کم میخورد ولی اگه کم خوری با ورزش باشه که نصف این مدت زمان میبره

زحمت داره کم خوردن داره و اراده میخواد ولی شدنیه مخصوصا شما که پای سلامتیت در میونه

کرفس برای برنامه دادن پولیه وگرنه محاسبه ی کالری غذاهایی که میخورید رایگانه. من خودم هم از کرفس فقط ...

شما دیدین کسی  با کالری شمار کرفس بدون ورزش  لاغر شه.من چای سبزم میخورم روزی دو لیوان.زیره هم دم میکنم میخورم

عزیزم فقط با کم خوردن میشه لاغر شد دوست من بدون ورزش ۲۶ کیلو کم کرده توی ۶ ماه  خیلی کم میخو ...

چی بگم والا من کلا 10کیلو اضافه دارم خیلیم زود لاغر میشم غذامم اونقدر زیاد نیس قبلا شیرینی و کیک زیاد میخوردم ولی الان خیلی خیلی کمش کردم

شما دیدین کسی  با کالری شمار کرفس بدون ورزش  لاغر شه.من چای سبزم میخورم روزی دو لیوان.زیره ...

بله عزیزم من خودم 3 هفته است شروع کردم تو 2 هفته 2 کیلو و نیم کم کردم...

فقط به میزان کالری که کرفس میده بهتون توجه نکنید و فقط کالری مواد غذاییتون رو باهاش محاسبه کنید.

فرمول کالریتون همونی بود که گفتم و محاسبه کردید...

من فقط قهوه زیاد میخوردم تا قبل ماه رمضان مثلا روزی 3 لیوان ولی الان فقط کالری غذامو رعایت میکنم تا بعد ماه رمضان که مجدد شروع کنم قهوه رو...

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
میشه بپرسم وزن قد شروعتون چقدر بود؟چقدر روزانه کالری مصرف میکنید؟؟؟

😐قدم ۱۶۰ وزنم ۱۰۶

تا زمانی ک در کنارش ورزش داشتم ماهی ۵ کیلو کم میشد ولی کرونا ک اومد نتونستم باشگاه برم تقریبا ماهی ۳ کیلو

و کالریمم اصولی نبود ریزش مو گرفتم

شما کالری روزانه رو محاسبه کنید و طبق همون پیش برید و دوروز در هفته فست باشید

میشه وزنتونو بدونم؟

عزیزم شماهم شنبه و یکشنبه 500کالری مصرف میکنید فک کنم میگن روز فست

من نه روز فست ندارم چون ب شدت ب بدن ضرر میرسونه!

باعث میشه بدن بیش اندازه سست شه و ممکنه هورمون هارو بهم بریزه و باعث ریزش مو شه!

شما هم ب خاطر قلبتون اصلا فست نگیرید فقط پیاده روی رو ب برنامتون اضافه کنید حالا زیاد هم نه روزی نیم ساعت...