2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیره کالری هاش درست نیست از کرفس استفاده کنید.

و وزنتون رو در20 ضرب میکنید و جواب بدست اومده رو منهای 100 میکنید. این عددی که ب دست میاد میشه کاری که باید درطول روز مصرف کنید

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
من با کالری شماری کرفس و کمی تحرک تو خونه لاغر شدم اول یه کاربری دیگه بساز با سمبوسه نمیشه لاغر شد😁

خخخ من با کرفس نمیتونم کار کنم با زیره راحتم .بنظرت کالری شمار زیره هم لاغر میکنه

[QUOTE=134793336]چرا ورزش نميتوني بكني؟ برو استخر[/QUOTEدکتر گفته ورزش نمیشه

اگر به خاطر چربي رگهاي قلب ات گرفته روغن رو به طور كامل برار كنار 

استخر هم ضرر داره واست؟

پياده روي چطور؟

از دكترت بپرس زيره سبز چطوره برات؟اگه ضرر نداره روزي بك ليوان دمنوش زيره بخور واسه لاغري خوبه

رژيم ات بايد پر از ميوه و سبزيجات تازه باشه 

لبنيات كم چرب استفاده كن

جاري منم چربي و قند بالا داره شيريني ترنميخوره شيريني خشك ميخوره ميگه اين خامه نداره ضرر نداره ميكم خودتو گول ميزني شيريني با روغن خالي درست ميشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
زیره کالری هاش درست نیست از کرفس استفاده کنید. و وزنتون رو در20 ضرب میکنید و جواب بدست اومده رو منه ...

عه واقعا اخه کرفس پولیه.وزنم رو ضربدر بیست کردم منهای 100میشه 1600 یعنی اگه روزانه 1600ا1600تا کالری مصرف کنم لاغر میشم

خخخ من با کرفس نمیتونم کار کنم با زیره راحتم .بنظرت کالری شمار زیره هم لاغر میکنه

فرقی نداره عزیزم کالری شماری یه برنامست فقط که کمکت میکنه ببینی چقد میخوری مدیریت کنی