2777
2789
عنوان

جهاز😄😍

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 55 پست
من خودم شوهر نکردم ولی دخترخاله ها که شوهر کردن سرویس چینی خریدن کلی تیکه اضافه و بی مصرف داشت مثل گ ...

اره ،منم همچین فکری دارم،

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ خانواده خودمم و همسرمو فقط در نظر بگیرم سی نفری میشن😄

خب پس ببین همون سرویستو کامل کن هرچیزی ک فکر میکنی نیازته از اقلامش بخر

یه شش نفره متفرقه دم دستی بگیر

زودپز کم نیاز میشه اما کاربردیه

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
من قبلا دوست داشتم یه سرویس کامل داشته باشم که همه یک رنگ باشن اما الآن دوس دارم از هر مدل که توی با ...

نه اگ من جدا بردارم میخوام یه شکل و یه مارکی داشته باشن

من برا جهیزیه خودم سه تا سرویس آرکوپال ۴۵ پارچه گرفتم یه سرویس چینی گرفتم یه سرویس بلور گرفتم ولی کس ...

وای چقد گرفتی تو،نه دیگ من نمیتونم واقعا زیاد میشه اینطوری😄

اگ خانواده خودمم و همسرمو فقط در نظر بگیرم سی نفری میشن😄

به اندازه ۴۰یا ۵۰نفر بگیری بسه 

ببین من از تجربه بقیه میگم ما کرمانی هستیم چهاز زیاد میخریم خیلی خیلی زیاد دختر خالم ۱۱سال ازدواج کرده میگه میرم بازار اینقدر دلم میخواد یه وسیله جدید بخرم بعد یادم میاد عین این دارم از کارتن در نیاوردم اصلا میگه آرزو به دلم مونده حتی قوری هم نتونسته بخره یا استکان جدید چون یه عالمه داره کم بخری دو سال بعدش میتونی باز جدید بخری زیاد بخری نه 

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....
الان یعنی ۱۸نفره داری میخوای شیش تا جداگانه بخری؟

۱۸ نفره دارم ولی جدا جداست،ولی مارک و شکل یکین،الان میگم یه سرویس مثلا ۲۴نفره بخرم یا همون جدا جدا سه دستم به موجودی اضافه کنم

۱۸ نفره دارم ولی جدا جداست،ولی مارک و شکل یکین،الان میگم یه سرویس مثلا ۲۴نفره بخرم یا همون جدا جدا س ...

جدا جدا بگیر سبک تر برات درمیاد

چینی هست با ارکوپال؟

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇