2777
2789

من تقریبا 9 سالی میشه کارشناسیمو تموم کردم تصمیم گرفتم ارشد بخونم خیلی ذوست دارم ادامه تحصیل بدم ولی شوهرم زیاد موافق نیست هی بهونه میاره و حالا هم میگه اگه سراسری قبول بشی میزارم بری من معدلم زیاد خوب نبود به نظرتون میتونم با یه بچه قبول بشم خواهشا کمک کنید اونایی که قبول شدند روزی چند ساعت درس خوندین و با چه معدلی قبول شدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوندم پشیمونم. ارشد رو باید اونی بخونه که شاغله و تو کارش حقوقش بیشتر میشه. بی خودی اذیت شدم و کلی پول هم رفت. آزاد بخوای قبول شدن آسونه. زبانت رو خوب بزنی قبولی. سراسری طبیعتا سخت تره.

من دارم میخونم ..آزمونم هم ۲۴ خرداده.. حیف پولی که دادم برا کتابآ.. البته من دیر شروع کردم ..تقریبا چن ماه پیش.. منابع و کتابام خیلی خوبن و قابل فهم.. ولی واقعا وقت گذاشتن میخاد.. فکر نمیکنم آزاد هم در بیام.. موندم میصرفه برم فراگیر پیام نور یا نه؟؟

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
من خوندم پشیمونم. ارشد رو باید اونی بخونه که شاغله و تو کارش حقوقش بیشتر میشه. بی خودی اذیت شدم و کل ...

دقیقا وقتی جاری من با کاردانی با پارتی استخدام شد و الان معلمه.دیگه از درس خوندن پشیمون شدم.وقتی پارتی ندارم براچی درس بخونم.مطالعه ازاد بهتر تا هی فرمول وریاصی بخونی و اخر به جایی نرسی

خب بمون برا سال دگ حسابی بخون و یه جای خوب قبول میشی

آخه خوندن من قضیه اش فرق داره.. باید امسال هرزور شده ارشد بخونم نمیشه سال دیگه😁.. بخاطر اینکه کلاسم بره بالاتر برا شوهر کردن

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍