تاپیکای قبلمو بخونید ک گفتم شوهرم سابقه خیانت داشته و این اواخر ب رابطش با زن همسایه مشکوکم و خیلی رفتارای تابلو میکنن ولی من مدرکی ندارم ازشون،حالا شوهر من تا اخرین لحظه میمونه اضاف کاری دیر میاد خونه تازگیا ب بهانه های مختلف میگه جمعه هم باید بریم سرکار 😞میدونم ک دروغ میگه ولی نمیدونم چجور دستشو رو کنم خیلی دارم حرص میخورم چند وقته موهام ریزش پیدا کرده دارم افسردگی میگیرم خانوادمم حمایتم نمیکنن دادگاهم برم ازم مدرک میخوان برا حرفام نمیدونم چکار کنم فقط کارم گریه زاریه چرا با من اینکارا رو میکنه بخدا همه میگن ازش خیییلی سری ولی من اعتماد ب نفسمو از دست دادم
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!