2777
2789

تاپیکای قبلمو بخونید ک گفتم شوهرم سابقه خیانت داشته و این اواخر ب رابطش با زن همسایه مشکوکم و خیلی رفتارای تابلو میکنن ولی من مدرکی ندارم ازشون،حالا شوهر من تا اخرین لحظه میمونه اضاف کاری دیر میاد خونه تازگیا ب بهانه های مختلف میگه جمعه هم باید بریم سرکار 😞میدونم ک دروغ میگه ولی نمیدونم چجور دستشو رو کنم خیلی دارم حرص میخورم چند وقته موهام ریزش پیدا کرده دارم افسردگی میگیرم خانوادمم حمایتم نمیکنن دادگاهم برم ازم مدرک میخوان برا حرفام نمیدونم چکار کنم فقط کارم گریه زاریه چرا با من اینکارا رو میکنه بخدا همه میگن ازش خیییلی سری ولی من اعتماد ب نفسمو از دست دادم

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو محل کارش خب

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
وقتی حمایتی نداری میخوای چیکار کنی؟؟؟؟اکه شاغلی جدا شو ازش

ن شاغل نیستم،برم دادگاه بگم بخاطر کثافت کاریاش میخوام جدا بشم ازم مدرک میخوان 

خو اونروز هم گفتم بت باید تعقیبش کنی یا یکی بفرستی اینکارو کنه یا یه روز خونه نباش و بگو میرم پیش مادرم دوستم ببین چیکا میکنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

خب عین مرغ نشین تو خونه برو دنبالش زیر و رو کاراشو در بیار کاری کرد خطا کرد رو نکن با دوتا مردی ماموری چیزی برو یا وکیل ببین مشورت کن ولی نزار بفهمه بعد با مدرک پدرشو درار یهو دیدی کاری کرده نزنی خراب کنی که قایده نداره دیدم بی مدرک کاری نمیشه کرد با فکر کار کن

اگه گوشی شو میده چند تا تاپیک قبل روش هک تل گرام بود.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

فعلا هیچی 

وقتی کاری نمیتونی بکنی ب فکر توانمندسازی خودت باش 

ی کتاب بخون به اسم زندگی خود را دوباره بیافرینیم و عمل کن 

مشاوره برو 

فقط رو خودت کار کن فعلا نادیده بگیر سعی کن استقلال مالی وشغلی پیدا کنی بعد راجب ادامه ی زندگی با همسرت تصمیم بگیر 

با غصه خوردن فقط پیر میشی 

غصه ی هرچیزی رو فقط ی بار بخور تا اومدی دوباره بهش فکر کنی بگو غصه  اینو قبلاً خوردم 

انرژی تو بجای حروم کردن توی این چیزا بذار رو خودت 

خو اونروز هم گفتم بت باید تعقیبش کنی یا یکی بفرستی اینکارو کنه یا یه روز خونه نباش و بگو میرم پیش ما ...

خب من نمیتونم برم سختمه با بچه کسی هم ندارم برام اینکارو بکنه،چند روز پیش رفتم دو روز خونه پدرم برگشتم خبری نبود