2777
2789

یه ساختمون سه طبقه  هست که به اسم شوهرو برادر شوهرمه !و مامستجریم !ازینکه مستجریم راضیم چون چندتا کوچه باهمه ی افراد اون ساختمون فاصله داریم .الان گویا برادرشوهرم و شدهرم تصمیم دارن اون ساختمونو بفروشن بیان یه س طبقه بسازن که هممونو یه جا جمع کن توروخدا بگید من چه جوری قانعش کنم من اصلا نمیتونم تو یه ساختمون با جاری و خانواده شوهرم باشم واقعا هممون از دور قشنگیم 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو من حوصله ندارم با فامیل تو یه ساختمون باشم

میگم همشو از احترام و ارزش هم کلی باهاش حرف میزنم ولی میگه جوابت قانع کننده نیس.بهونست

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برید مشاوره خانواده قانعش کنه 

به هرحال خودت لمشو بهتر میدونی 

براش مثالاتی بزن که با کنار هم بودن حرمتا از بین رفته و گرفتار مشکلات شدن 

بگو تصمیماتی که تو زندگیت میگیری منم به عنوان شریک زندگی باید راضی باشم بگو از جاهایی که بخاطرش کوتاه اومدی منظر اونم در نظر داشتی 

بگو اگر حفظ احترام برات مهمه بذار جدا باشیم وغیره 

بگو تا ساختن طبقه ی خودتون رو بدید اجاره و با پولش یجا دیگه رو بخرید یا بزنید به یه زخمی

خودمون خونه نداریم ولی میگم همونو یه جا دیگه بخر باهمون پول بده حرفم؟

برید مشاوره خانواده قانعش کنه  به هرحال خودت لمشو بهتر میدونی  براش مثالاتی بزن که با کن ...

دقیقا همین حفظ احترام توالویته مطمعنم ک نزدیک باشیم از بین میره چون اخلاقا یه جوریه در مورد جاریارم دیدم دیگ

اون دیگ خونه نیست،جهنمه جهنم

وای اره  یه لحظه فکرشم نمیتونم بکنم