2777
2789

سلام‌من‌برای نی نیم میخوام یه سرهمی بخرم منتها نمیدونم چند سانت باشه بهتره

هم نمیخوام کوچیک باشه که بچه توش اذیت شه یا خیلی زود کوچیک‌شه

هم نمیخوام خیلی بزرگ‌باشه بچه توش گم شه

چون جایی هم نمیشه رفت فوقش همون اول تو بیمارستان عکس و فیلم داشته باشیم میخوام خوب باشه تو تنش

حالا اگه اولین سرهمی بچتون دم دسته‌که سایزش خوب بوده میشه لطفا زحمت بکشین سایز بزنید از سرشونه تا مچ پاش بگین‌چند سانته

۴۰ سانت داره و ۴۵ سانت

کدوم‌رو بگیرم

پیشاپیش بسیار ممنونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه قدبچها باهم فرق داره یه بچه ۴۹سانتی ب دنیامیاد یکی بیشتر همچنین وزن اگ تپل باشه لباس تو تنش خوبه لاغر وضعیف باشه گشاده دیگ بنظرم ۴۵را بگیر نهایت پاچه شلوارش را تا میزنی 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
عزیزم بستگی داره ب کودکت من دخترم قدش ۵۵ بود سرهمی بهش نخورد بلوز شلوار بیمارستان فقط اندازش بود 😊

ماشالله👍

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

من همون سرهمی که بیمارستان داده بود اندازش بود ولی حیف که خونه نیستم اندازه بگیرم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عزیزم بستگی داره ب کودکت من دخترم قدش ۵۵ بود سرهمی بهش نخورد بلوز شلوار بیمارستان فقط اندازش بود 😊

ماشالله چه قد بلند بوده پسر من ۴۸.۵ سانت بود

این یکی رو دکتر گقته احتمالا درشت تر میشه ولی نمیدونم چی بگیرم‌براش

انقدم‌گرون شده همه چی‌میترسم‌بی مصرف بمونه

ماشالله چه قد بلند بوده پسر من ۴۸.۵ سانت بود این یکی رو دکتر گقته احتمالا درشت تر میشه ولی نمیدونم ...

عزیزم دست رو دلم نزار ک ی کشو لباس نو برام موند اصلا تنش نرفت بنظرم بزرگتر بگیری ی خورده گشاد باشع بهتره قطرسر بچت و طول ران و‌هفته بارداریت تو سونو چقدره؟؟؟؟

نمیدونم عزیزم منم فعلا دارم میخرم هنوز نپوشندم

مرسی عزیزم‌انقدر فکر‌کردم‌چه سایزی بگیرم خل شدم

مخصوصا سرهمی که بزرگ باشه بد وایمیسه کوچیکم‌باشه هیچ کاریش نمیشه کرد

اخه قدبچها باهم فرق داره یه بچه ۴۹سانتی ب دنیامیاد یکی بیشتر همچنین وزن اگ تپل باشه لباس تو تنش خوبه ...

آخه هر چی‌سرهمی‌نوزادی دیدم‌جوراب داره دیگه مشکل اینجاس

منم واقعا نمیدونم این‌قراره چقدری بشه 😂