2777
2789

😦😦😦همه میدونن ک روزه ب زن باردار واجب نیست 

اونم اوایل بارداری

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه چهاروز اشکال نداره ولی اگه حامله ای اولا ادم زیاد گشنش میشه.با روزه ضعف میکنی.حالا چرا اصرار داری ...

آخه اگه مشکلی وجود نداشته باشه باید بگیریم

آره من پارسال نمیدونستم باردارم و روزه گرفته بودم .اگه میدونی بارداری نگیر اصلا خوب نیست خصوصا اوایل ...

تازه دیروز فهمیدم هستم، موندم چیکار کنم، مشکلی هم ندارم که نگیرم

اول ک میگن تاثیر میزاره  و خدایی نکرده رشدش رو به تا خیر میندازه اونم اول بارداری بعدم میگن خانومایی ک ویار بارداری دارن نگیرن چرا چون قند بدنشون میوفتع و باید یه چیزی بخورن تا این حالت تهوع بر طرف بشه من ک ماه چهارم بارداریم ویارشدید دارم اگ یه چیزی نخورم میمیرم 😣😣😣

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
برا من اولشه و هیچ حالت تهوعی ندارم

عزیزم کوچوی شما تازه داره رشد میکنه خدایی نکرده اختلال ایجاد میشه تو رشدش 

بعدم فقط و فقط اونایی ک میخان روزه بگیرن من شنبدم سه ماه دوم میتونن 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦