2777
2789
عنوان

اولین

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 25 پست
واییییی چه عشقولانه ......😍😍😍😍خوشبخت بمانید دوست جونی

ممنون لطف داری گلم همچنین شما و همهههه بچه ها ❤❤❤

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
ممنون لطف داری گلم همچنین شما و همهههه بچه ها ❤❤❤

😙😙😙😙😙😙😙

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوب. همسر من کلا نمیدونه گل با کدوم گ نوشته میشه😂😂

ای جونم ...چرا اونم خوبی های خودشون رو دارن

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
ای جونم ...چرا اونم خوبی های خودشون رو دارن

گشتم نداشت😂

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
الهی ..عب نداله ..همه مثل هم نیستن ..شاید تو کارای دیگه بهترین باشه

شاید.. ولش کن اصن بدرک 😒

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
چرا داره  همین که شما رو انتخاب کرده یعنی خیلی خوش سلیقه بوده 😇😇💖💖

مرسی مهربون😍🌹

شاید.. ولش کن اصن بدرک 😒

خوبیاشو ببین عشق جونی ....😊

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
خوبیاشو ببین عشق جونی ....😊

سعی میکنم نفسی .چشم❤

سعی میکنم نفسی .چشم❤

خوشبخت باشید .....🤗🤗🤗