2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی سرد شده(جنسی) بنطرتون تو این شرایط برم مشاوره؟😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 85 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر منم سرده این حرفو زده یبار بهم البته نگفته خجالت بکش گفته چه مرگته برو بگیر بخواب سر جات خخخخخخ

سرد یعنی چندوقت یبار ما الان ۶ماهه رابطه نداریم بشدت سرده شوهرم ازخیانت نکردنشم مطمئنم

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊
سرد یعنی چندوقت یبار ما الان ۶ماهه رابطه نداریم بشدت سرده شوهرم ازخیانت نکردنشم مطمئنم

😱😱

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
لباس برهنه بپوش ارایش شیک کن.موهاتو لخت کن به خودت برس...دیگه باید چیز نداشته باشه ک سست نشه اعتماد ...

وقتی طرف سرد باشه این چیزا اصلا فایده نداره

لختم ک بشی نگاه کنه انگار ب دیوار نگا میکنه

جدی پس شمام مثل ما بودین

اره عزیزم دکتر رفتم گفت طبیعی. حتی مثال زد گفت خانما مثل ماه میمونن. یکی هلال ماه(کم میشه )یکی قرص ماه (زیادمیشه)یکی نیمه ی ماه هیچ فرقی باقبل نمیکنه. 

از طرفی همسرم هم خیلی درکم میکرد. 

الهی تاکرم تودرمیان است ناامیدی حرام ❌❌❌❌❌❌❌❌
عاغا کی گفته ممنوعه؟ اصلا از کجاتون در اوردین؟ مگه میشه ۹ ماه تعطیل باشه؟ تا اخرش بنظر من ازاد ازاده

ممنوع نیست،بعضی خانمها به تشخیص پزشکشون رابطه براشون ممنوعه،یا باید مراقبت بیشتری بکنن،برای همه نیست

به نظرم چون مدت طولانی رابطه نداشتید یک مقدار احساس شرم و سردی برای شروع دوباره وجود داره

باید شروع کنید تا دوباره به هم احساس جنسی پیدا کنید

باید با نوازش و ماساژ و اورال تحریکش کنی

تا دوباره تمایل درونش ایجاد بشه

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
ممنوع نیست،بعضی خانمها به تشخیص پزشکشون رابطه براشون ممنوعه،یا باید مراقبت بیشتری بکنن،برای همه نیست

اخه همه نوشتن نداشتیم و اینا تعجب کردم😂البته خودم تجربه ندارم

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود