2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درود 

احساس ناارزنده بودن دارید که الان متأسفانه خیلی بیشتر شده. 

در بدترین حالت ممکن هم افکار شما در مورد خودتون ۵۰٪ هست، ۵۰٪ بقیه واقعیته که شما از پس هرکاری بر میایید.

حالا اینو خودتون  انتخاب میکنید که به کدوم ۵۰٪ بیشتر توجه کنید ...

یه مدت فکر کردن رو تعطیل کنید و فقط کاری که مدنظرتون هست رو انجام بدید 

اصلا به نتیجه اهمیت ندید

هرچقد به این افکار انگل وار ذهنی بال و پر بدید فکر میکنید واقعیت هستن! درحالیکه فقط فکر شماست

اهمال کاری رو با شرطی سازی ۲ مورد کوچک کمرنگ کنید

شروع +عمل + مثبت اندیشی 

و تمام

موفق باشید 

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

عزیزم چون خودتو اونطور که باید دوست نداری. منم تو راه درست کردن این مورد هستن. همه مشکلات درونی ما بخاطر دوست نداشتن خودمونه. اگه خودتو واقعا دوست داشته باشی استعداد هاتو باور میکنی، از خودت قدردانی میکنی و به خودت افتخار میکنی و دایم از خدا بابت خوبی هایی که بهت داده مثل زیبایی، سلامتی، ذهن قوی، هوش خوب و ... تشکر میکنی. 

بهت توصیه میکنم کتابهایی که در زمینه دوست داشتن خود هستن رو سرچ کن و حتما مطالعه کن خیلی کمک ات میکنن. اگه فکر میکنی وضعیتت حاد هست حتما چند جلسه مشاوره برو خیلی مفیده 

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸