2777
2789
عنوان

مبلغ جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 129 پست
اره بهمن گرفتیم ۳ ماه .۶۰ تومن قسط اونم باید بدیم 😭😭الانم خونه مادر شوهرم زندگی میکنبم

خوشبحالت لااقل خونه داری منم حاضرم تو این گرونی خونه و رهن و اجاره برم با مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی کنم

ولی چیکار کنیم از دست پدرشوهرم یه خونه ویلایی بزرگ داره خداتومن قیمتشه هرچی بهش میگن بفروش یه دو سه طبقه بخر دوتا پسرات بیان توش زندگی کنن میگه نه من خونه ویلایی دوست دارم دلم تو اپارتمان میگیره

خاک تو سرش 

باز حرصم دراومد از دستش

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترییییین اتفاق زندگیم افتاد          عاچقتم خدا❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو من یخچال ۳۰ تومنی نمیخرم عزیزم واقعا دلم به حال پدرم میسوزه با مبلغ کمتر هم میشه یخچال خوب خرید

بله قطعا، ایشالله خوشبخت بشید

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
من شوهرم داره میخره وسیله اوردم ولی ما کوردیم رسم نداریم جهیزیه بدیم زیاد

اینجور مردا رسما میگن فقط دخترتو بده بکنیم😐

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید؟💔😞خدا دلتونو شاد کنه ✨
اره دیگ پونصد میلیوون خیلی به قول شما فضایی بود هرچقدم بخری اینقد نمیشه😂😂😂موافقم باهاتون 

مبلاش و میز غذاخوریش ۶۰ میلیون شد

سرویس چکش حدود ۵۰ تومن 

انگار جدیدا بازار نرفتید

اما خداییش من باکارشون موافق نیستم ۵۰۰ میلیون پوله خونه است لامصباااا 😭

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
مم تازه ازدواج کردمچبزای چرت وپرتو اضافه نگرفتم فک کنم نزدیک ۵۰شد خداروشکر راضیم هستم 

چقدر خوب دراومده

منم از چیزای بیخود و اضافی که فقط واسه کور کردن چشم فامیلن بدم میاد

خیرشونو ببینی عزیزم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترییییین اتفاق زندگیم افتاد          عاچقتم خدا❤
من سرویس کریستال تا الان ۲ تومنی دادم هنو کامل نیست میوه خوری ایناش مونده .اصن خیلی افتضاح گرون شده ...

اره عزیزم حق با توعه حالا یه بنده خدا اومده بهم میگه واااا چرا وسیله هاتو نقره نخریدی منم گفتم چه حرفیه میزنی بابام گناه داره 😑😑😑😑وااقعا بعضی آدما خیلی یجورین 

خوشبحالت لااقل خونه داری منم حاضرم تو این گرونی خونه و رهن و اجاره برم با مادرشوهرم تو یه ساختمون زن ...

خخخخ دیگع چه میشه کرد زندگی پیچیده س هرکی یه مشکلی داره .الان من راضیم ولی خب دیگه ماهم باید مستقل شیم اگه خدا بخواد تا اخر امسال خونه میگیریم

⁹⁸/¹/¹⁰💍P❤R
مبلاش و میز غذاخوریش ۶۰ میلیون شد سرویس چکش حدود ۵۰ تومن  انگار جدیدا بازار نرفتید اما خدایی ...

سرویس چیش؟

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
سرویس چیش؟

چک ،تو ویترینی، کریستالش