2777
2789

سلام ، میشه منم راهنمایی کنین من ۴ بهمن سقط داشتم ، همیشه پریودام منظم و ۲۸ روزه بود بعد از سقط ۶ اسفند پریود شدم تو فروردین روز ۷ ،بعد روز ۱۳ فروردین رابطه پر خطر داشتم اما تا امروز پری نشدم هر چیم بی بی چک استفاده میکنم منفیه به نظرتون میشه حامله باشم یا بخاطر سقطیه که داشتم ؟ 

خیلی ممنون میشم جوابمو بدین 

تو از من تمام دلـღــم را گرفتی از این بیش باج و خراجی ندیدم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از سقط ها پری نامنظم پیش میاد.‌ولی سعی کن تا ۶ ماه باردار نشی تا رحمت ترمیم بشه..منم ۲ تا سقط داشتم متاسفانه..بار دوم ۳ ماه بعد از سقط اول حامله شدم که باز سقط شد..بار سوم ۹ ماه بعد که حامله شدم که خدا برام‌ حفظش کرد

به احتمال زباد بخاطر سقط هورمونهاتون بهم ریخته اما بخاطر رابطه پر خطر هم نمیشه گفت صد در صد حامله نی ...

من همیشه قبل پریودی درد داشتم ولی الان هیچ اثری نیست بعد دیروز فقط در حد ۳ تا لکه خون دیدم 

من همیشه قبل پریودی درد داشتم ولی الان هیچ اثری نیست بعد دیروز فقط در حد ۳ تا لکه خون دیدم 

بعد اینکه حساب کردم تخمک گذاری بین 17 تا 22 میشد 

بعد از سقط ها پری نامنظم پیش میاد.‌ولی سعی کن تا ۶ ماه باردار نشی تا رحمت ترمیم بشه..منم ۲ تا سقط دا ...

مرسی عزیزم خدا حفظش کنه ❤️❤️❤️❤️

میتونه لکه لانه گزینی باشه و در این صورت بی بی چکتون هم ممکنه منفی نشون بده .اگه تا سه چهار روز بعد هم پریود نشدید مجددا بی بی چک بزنید .

میتونه لکه لانه گزینی باشه و در این صورت بی بی چکتون هم ممکنه منفی نشون بده .اگه تا سه چهار روز بعد ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی ، لانه گزینی مگه چند روز بعد رابطه نیست الان نزدیکه یک ماه میگذره