2777
2789

سلام دوستای گلم ممنون که اومدین تاپیک من...

ان شاءا... که توی این تاپیک فقط خبرای خوب بشنویم... من روز اول پریودمه ... میخام این ماه پیازدرمانی انجام بدم..

۴ماه اقدامم ... دو دوره قرص لتروزول خوردن ولی هیچی. متفورمینم یه ۲۰روزی خوردم سردرد شدید میگرفتم ولش کردم... تا قبل از قرص مشکلی نداشتم به ظاهر...ولی از زمانی که قرص خوردم همش تخمدونام تیر میکشن.....لطفا تجربیاتتون بگین...

معبودم شکرت 💝
پیازدرمانی چیه

والا منم امشب کلی توی نی نی سایت چرخیدم تا فهمیدم... از ردز ۵تا ۲۰پری

۲تا لیوان اب میزاری بجوشه بعد یه پیاز زرد ۴تا برش میزنی میندازی داخلش ۵دقه قل بخوره بعد صاف میکنی ۱۰دقه قبل ناهار وشام میخوری البته باید مطمئن باشی پرولاکتینت بالا نباشه

که من  مطمئن نیسم اگه شد میخام برم آز بدم

معبودم شکرت 💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه عزیزم

من از روز اولی که اقدام کردم تحت نظر دکتر بود تا اونجا که میدونم و دکتر گفت مشکل خاصی جز پریودی نامنظمم نبود همسرمم آز داد مشکلی نداشت ولی دکترم خیلی بیخیال بود همش میگفت مشکلی نیس هنوز سنی نداری و از این حرفا منم دیدم هم وقتمو هدر میده هم پولمو دیگه گفتم برم یه مرکز ناباروری

منه ساده فکر میکردم با اولین اقدام حامله میشم بعد از تقریبا ۴سال از عروسیمون رفتم دکتر گفتم میخام ۳ماه دیگه اقدام کنم چی بخورم و اینا 

ازمایش و سونو و اینا انجام دادم گفت خوبه فولیک و تقویتی اینا مصرف کردم 

۳ماه دیگه که رفتم برام لتروزول نوشت 

الان واقعا نمیدونم اگه مشکل نداشتم چرا نوشت بعد گفت هفته دیگه بیا سونو داخلی ...

رفتم گفت با اینکه لتروزول خوروی انگار تنبلی داری برو اقدام کن برام متفورمین هم نوشت دو ماه دیگه اگه نشد بیا 

من متفورمین یه ۲۰روزی خوردم دیگه نخوردم حالم بد میشه 

دیگه الان ۴ماهه داره میگذره هنوز هیچی

معبودم شکرت 💝
من از روز اولی که اقدام کردم تحت نظر دکتر بود تا اونجا که میدونم و دکتر گفت مشکل خاصی جز پریودی نامن ...

عزیزم بعضی دکترا واقعا دلشون نمیسوزه ...منم میگم کاش از اول نرفته بودم دکتر😒

چند سالته 

من۲۷سالمه حس میکنم داره دیر مبشه

نگرانم

معبودم شکرت 💝