یک لیوان شیر رو میذاریم روی حرارت تا ولرم بشه،دماش باید جوری باشه که گرما رو حس کنیم ولی دست رو نسوزونه به این مرحله که رسید یه قاشق غذاخوری پودر خمیرمایع و یک قاشق غذا خوری شکر به شیر اضافه میکنیم و روش رو میپوشونیم با بشقاب تا به عمل بیاد
دوتا تخم مرغ رو داخل ظرف میزنیم تا از حالت لختگی دربیاد .هفتاد گرم کره رو که به دمای محیط رسیده بهش اضافه میکنیم
سه قاشق غذا خوری شکر به مواد اضافه میکنیم و بعد شیر رو به اونها اضافه میکنیم
چهار لیوان آرد نیاز داریم که سه تا لیوان اول رو الک میکنیم روی مواد و لیوان چهار رو کم کم اضافه میکنیم و شروع میکنیم به ورز دادن تا جایی که خمیر لطیف بشه و به دست نچسبه ،ده دقیقه براش کافیه و لیوان اخر معمولا تا نصفه یا یک سومش استفاده میشه بعد از این یه ظرف رو کمی چرب میکنیم و خمیر رو میذاریم روشو سلفن میکشیم و میذاریم یجای تاریکو گرم تا یکساعت
بعد یکساعت که خمیر به عمل اومده و پف کرده دوباره ورزش میدیم تا ده دقیقه و بعد کف یه یه سینی روچربمیکنیمو دوناتانو قالب میزنیمو میذاریم داخل سینی روشونو تا نیم ساعت یه پارچه میکشیم تا حجمشون دوبرابر بشه و بعد داخل روغن داغ سرخشون میکنیم
نووش جااان🏵🏵