2777
2789
عنوان

راز نچسبیدن مواد به قالب نون پنجره ای :)بلاخره کشف کرررردددددم

| مشاهده متن کامل بحث + 12037 بازدید | 65 پست
توش بکینگ پودر بریز با روغن داغ و فراوون سرخ کن از کیفیت خمیر ایه هم مطمئن شو  راسی روهم نچین ...

عزیزم توی دستور دونات اصلا بگینگ پودر معمایی نداره

چون خود خمیر پف میکنه اگه بگینگ پودر بریزی باعث میشه خمیر حالت اصلیشو از دست بده و یکی دوساعت بعد پخت پفش بخوابه و چروک بشه

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستورشو میگی لطفا

یک لیوان شیر رو میذاریم روی حرارت تا ولرم بشه،دماش باید جوری باشه که گرما رو حس کنیم ولی دست رو نسوزونه به این مرحله که رسید یه قاشق غذاخوری پودر خمیر‌مایع و یک قاشق غذا خوری شکر به شیر اضافه میکنیم و روش رو میپوشونیم با بشقاب تا به عمل بیاد

دوتا تخم مرغ رو داخل ظرف میزنیم تا از حالت لختگی دربیاد .هفتاد گرم کره رو که به دمای محیط رسیده بهش اضافه میکنیم 

سه قاشق غذا خوری شکر به مواد اضافه میکنیم و بعد شیر رو به اونها اضافه میکنیم 

چهار لیوان آرد نیاز داریم که سه تا لیوان اول رو الک میکنیم روی مواد و لیوان چهار رو کم کم اضافه میکنیم و شروع میکنیم به ورز دادن تا جایی که خمیر لطیف بشه و به دست نچسبه ،ده دقیقه براش کافیه و لیوان اخر معمولا تا نصفه یا یک سومش استفاده میشه بعد از این یه ظرف رو کمی چرب میکنیم و خمیر رو میذاریم روشو سلفن میکشیم و میذاریم یجای تاریکو گرم تا یکساعت 

بعد یکساعت که خمیر به عمل اومده و پف کرده دوباره ورزش میدیم تا ده دقیقه و بعد کف یه یه سینی رو‌چرب‌میکنیمو دوناتانو قالب میزنیمو میذاریم داخل سینی روشونو تا نیم ساعت یه پارچه میکشیم تا حجمشون دوبرابر بشه و بعد داخل روغن داغ سرخشون میکنیم 

نووش جااان🏵🏵

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
پس چیکار کنم ک پف کنه

اولا از دستوری که گذاشتم استفاده کنین

دوما از مرغوب بودن پودر‌خمیر مایعتون مطمعن بشین

سوم وقتی دونات هارو سرخ کردین روشون پودر قند الک کنین تا شیرینیش مطلوب بشه و همین پودر قند باعث ماندگاری پف دونات هم میشه

چهارم اینکه حتما بعد اینکه قالب زدین دونات هارو بیست دقیقه تا نیم ساعت استراحت بدین بعد سرخشون کنین توی دستور توضیح دادم

دقیقاااا همین دستورو انجام میدم،ولی اصلااااا پف نداره

مشکل از پودر خمیر مایعتونه 

دقیقاااا همین دستورو انجام میدم،ولی اصلااااا پف نداره

و یه چیز دیگه مقدار ارد و نوع اردی که استفاده میکنین هم مهمه

مثلا اگه دیدین خمیرتون به دست میچسبه هی آرد اضافه نکنین باید ورزش بدین تا نرم لطیف بشه و به دست نچسبه

آرد زیاد هم علتش میتونه باشه 

بهترین نوع ارد هم ارد سفید قنادی هستش

چراانقد فرق دارن پس؟منکه دقیقاااا همینکارارو میکنم

منم یه مدت مشکلتونو داشتم 

سفت میشد و بدون پف

متوجه شدم مشکل پودر خمیرمایعه

اهااان ممنون بابت توضیحاتتوون

قربونت عزیز

اره من خیلی ارد اضافه میکنم تا نچسبه ب دستم،،ینی ورزش بدم چسبندگیش میره

پس یکی از مشکلاتتون هم همینه

بله ورزش بدین اگر دیدین خیلی میچسبه به دستتون آرد بزنین به خود خمیر اضافه نکنین