2777
2789
عنوان

بیاین کیتمو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 20 پست
تازه سیکلام منظم شده و 28 روزه است اینجوری که من از کیت ها فهمیدم داره کم رنگ تر میشه انگار تخمک گذ ...

نمودار هورمون سینوسی هست. اول کم رنگ هست میره بالا به اوج میرسه و دباره میاد پایین کمرنگ میشه. 

شما باید از روز ۱۰ هر روز یه کیت با ادرار دوم بگیری و کیت هاتونو نگه دارین ازشون عکس بگیرین تا ببینیم اثبه تخمک گذاری نزدیک میشین یا دور میشین.

کیت های مو ببینین. من سیکلم ۲۹-۳۰ روزه هست. کیتم بار اول روز ۱۵ مثبت شد و احتمالا ۱۶ سیکل شبش ساعت ۹-۱۰ ازاد شد. 

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
نمودار هورمون سینوسی هست. اول کم رنگ هست میره بالا به اوج میرسه و دباره میاد پایین کمرنگ میشه.  ...

منم واسه همین میگم انگار تخمک گذاری من گذشته چون کیت دوم من از کیت روز قبلش کم رنگ تر شده اگه هنوز تخمک گذاری نکرده باشم باید روز دوم از روز اول پررنگ تر بشه نه کم رنگ تر اینجوری یعنی داره به تخمک گذاری نزدیک میشه درست نمیگم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واسه همین میگم انگار تخمک گذاری من گذشته چون کیت دوم من از کیت روز قبلش کم رنگ تر شده اگه هنوز ت ...

اگه کیت دوم کمرنگتر از کیت اول باشه یعنی از تخمک دور شدی

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹