خانم ها بلا نسبت خانم های انسان ،خانم های گل،خانم های باخدا ،آخه چرا بعضی ها انقدر شیطان صفت هستند و دوست دارن اعصاب طرف رو خرد کنند...
من تازه عروسم هر سری ک خونه مادر شوهرم رفتیم یا خانواده همسرم همگی دور هم جمع شدیم خواهراش تو جمع رو ب همسرم و اینکه همسرم رو مخاطب قرار بدند همیشه میگن سعيد فرشته رو یادته،سعید فرناز یادته،و....سعید کوفت. رو یادته...یا یک خاطره از هر خانمی ،اونم ب اسم کوچیک میگن .!!!!بعد از هر مهمانی من از همسرم می پرسیدم ميگفت دوست وهمکار خواهرام ...چون یک مدت دنبال زن برام ميگشتن،البته جدیدا هر سری میگن همسرم میگه نمی شناسم یا جوابشون رو نمیده ،(تا اینجا من مشکل ندارم ،)ولی اینکه بعد از ازدواج برادر ،و اینکه یک زندگی تشکيل داده ،اصلا اصلا درست نمیدونم ک ب صورت مداوم حرف کیس های قبلی زده بشه ،بالاخره یک روزی در گذشته همسر من به این کیس ها فکر میکرده ببینه پارامتر های زن دلخواهش رو دارن یا نه !!!!الانم از دستشون حرصيم ..کلا آدم جواب دهی نیستم ولی حرصم بگیره مودبانه و سرد جواب طرف رو میدم ..ولی این دفعه میخوام بزنم دهن خواهرش ..دیوانه ام کردن !!..البته همسرم هم همراهيم میکنه .میخوام طوری اینکار رو کنم ک من بده نشم و سر جاشون بشونم