2777
2789
عنوان

راجع به نحسی و بد یمنی خونه

1692 بازدید | 12 پست

سلام من کاربر قدیمی هستم اما کاربریم بسته شده نمیتونم وارد بشم، بچه ها چقدر کدوماتون به اینکه خونه به ادم میفته اعتقاد دارین؟ 

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤

تا حدی

البته بیشتر به این فکر میکنم مالی که چشم کسی توش باشه ادم نمیتونه راحت استفاده کنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من اعتقاد نداشتم ولی الان دارم یعنی از وقتی پامونو گذاشتیم تو خونه جدیدمون اتفاق نبود واسمون ن ...

وای منم همینطور من ۶ سال یه جا نشستم اونجا مسائل داشتیم اما خیلی زود رفع میشد اینجا هنوز یک سال نشده اومدیم از موقعی که اومدیم از شب اول دعوا داریم دائم خونه به هم ریختست همش مریضم و روزیمون خیلی بسته شده اصلا هرچی میخوام مثبت نگاه کنم تلقین نکنم نمیشه تو این خونه هرچی فکر نمیکردم پیش اومد 

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤
تا حدی البته بیشتر به این فکر میکنم مالی که چشم کسی توش باشه ادم نمیتونه راحت استفاده کنه

اونکه کاملا درسته چون یه دنیا احساس منفی اون شخص به دنبال اون ماله اما من خونه ای رو میگم که طرف برای اجاره گذاشته پولشو میگیره و .. 

ما هم همین شرایط رو داشتیم گفتن تو خونتون ختم انعام بگیرید اما سعی کنیددرجه یکا باشن یعنی کسایی که احتمال چشم زخم میدین نباشن.سوره ی تکویر و بقره  رو تو خونتون بخون.ما شرایطمون بهتر شد خداروشکر

وای منم همینطور من ۶ سال یه جا نشستم اونجا مسائل داشتیم اما خیلی زود رفع میشد اینجا هنوز یک سال نشده ...

اره دقیقا میفهمم چی میگی جالب ماهم ۶ سال جایی بودیم اونجاهم چیزی پیش میومد ولی جدی نبود ولی بگم بهت اومدیم تو این خونه من همش مریض مشکلات عجیب غریب که اگه بگم کسی باور نمیکنه دعواهای خیلی بد واقعا نمیدونم دلم میخاد از اینجا بریم منتهی الان از بس خونه گرون شده و همه چی سخته ماهم دست تنهایمم میدونم امکانش خیلی کمه

اونکه کاملا درسته چون یه دنیا احساس منفی اون شخص به دنبال اون ماله اما من خونه ای رو میگم که طرف برا ...

ما یه جا مستاجر بودیم یک هفته بعد از اومدن به اون خونه من به طور عجیبی بیکار شدم و افسردگی گرفتم. هیچی خوب پیش نمیرفت. از در و دیوار خونه بدم میومد انگار داشتن منو خفه میکردن. خیلی خونه بدی بود. از نظر زیبایی نه ها، انرژیش بد بود

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ما یه جا مستاجر بودیم یک هفته بعد از اومدن به اون خونه من به طور عجیبی بیکار شدم و افسردگی گرفتم. هی ...

وقتی از اونجا رفتین شرایط خوب شد؟؟؟

اره دقیقا میفهمم چی میگی جالب ماهم ۶ سال جایی بودیم اونجاهم چیزی پیش میومد ولی جدی نبود ولی بگم بهت ...

وای انگار تو منی !!!! دقیقا من اینجا انقدر با شوهرم بد شدیییییم که نگو در صورتی که عااااشق هم بودیم با تموم دعوا ها و ... ولی الان اصلا سر یه جیزایی دعوا میکنیم عجیب غریب منم میگم خدایا کمک کن از اینجا بتونیم بریم خسته شدم واقعا حالم بده همممش در و دیوار خونه منو میزنن

ما هم همین شرایط رو داشتیم گفتن تو خونتون ختم انعام بگیرید اما سعی کنیددرجه یکا باشن یعنی کسایی که ا ...

خداروشکر والا من انقدر کلافم که نگو از وقتی اومدم اینجا کارای روزانمو حس ندارم انجام بدم اصلا سست و داغون شدیم یه جور بدجوووور

وای انگار تو منی !!!! دقیقا من اینجا انقدر با شوهرم بد شدیییییم که نگو در صورتی که عااااشق هم بودیم ...

توام انگار منی😁 ببین اگه اجاره هستید هی حرفشو بزن با شوهرت که از اونجا بلندشید من الان واقعا اعتقاد پیدا کردم اصلا عجیب این خونه شومه به جرات میتونم بهت بگم تاحالا بدترین اتفاقات زندگی من تو این خونه افتاده ولی زمان بچگیمم یه خونه دیگه بودیم اونجاهم مثل اینجا بود😭

توام انگار منی😁 ببین اگه اجاره هستید هی حرفشو بزن با شوهرت که از اونجا بلندشید من الان واقعا اعتقاد ...

ایشالا بتونیم بلند بشیم اره اجاره ایم هنوز یک سال نشده با اینکه خیلی سختمه اسباب کشی با بچه اما دلم میخواد بریم یه جای خوووب با انرژی مثبت برام دعا کن