2777
2789

بچه ها من شبا خوابم نمیبره و روزا کسل میشم چجوری خوابمو تنظیم کنم؟

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄
به نظرم به خوابت دست نزن مهاجرت کن جایی دیگه برو

😂😂😂 کاش میشد

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم به خوابت دست نزن مهاجرت کن جایی دیگه برو

خوبه راه حلت ولی الان کروناست

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

منم همینجوری ام تصمیم گرفتم یه شب کلا تا صبح نخوابم اون روز رو با کسلی به شب برسونم و شبش ساعت 9 شب خوابم میبره قطعا دیگه بعدش صبحشم زود بیدار بشم و کارامو انجام بدم فکر کنم شبش بتونم بخوابم دیگه اینجوری احتمالا تنظیم بشم به حالت قبل برگردم 

منم همینجوری ام تصمیم گرفتم یه شب کلا تا صبح نخوابم اون روز رو با کسلی به شب برسونم و شبش ساعت 9 شب ...

باید منم امتحان کنم🤔

😂

والا ما هم همینطور شدیم تا نزدیک ظهر بیدار میشیم ،امروز پسرم از مدرسه میخواستن باهاش تماس تصویری بگیرن ، گفتم هنوز خوابه 🤪

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»

شبا سوره قدر و آیت آلکرسی بخون خواب آورن😊

هر چه قدر حس خوب بدین به خودتون به اطرافیانتون همون قدر اتفاقات خوب رو جذب میکنید شاد باشید زندگی رو ساده بگیرید بعد یه مدت شاهد تغییرات بی نظیر میشید دعا و خوندن قرآن و صلوات  ونماز و زیارت عاشورا و نادعلی  سرشار از انرژی های مثبتن فراموشتون نشه ...اگه بخوای؛ میشه...شک نکن💪💪