2777
2789

خانوما میخوام یه کم درد دل کنم نخوندین هم عیب نداره یه کم سبک میشم

بچه ها من دوتا بچه دارم یه پسر ۵ ساله و یه دختر ۶ ماهه شوهرم خییییییلی تنبل هست هیچ کمکی نمیکنه بچه ها واقعا خسته میشم بخدا من یه ثانیه وقت برای خودم ندارم می رم یه دقه تو اتاق خواب یه چیزی بیارم پسرم سریع میاد دنبالم میگه مامان کجا رفتی تا این حد وابسته هست از اون ور هم دخترم کوچیکه مراقبت زیاد داره شبا ساعت یک و دو میخوابم تا ساعت ۸ که بیدارم ۴ ۵ بار باید بیدار شم

شوهرمم بخدا وقتی خونه هست فقط خواب و گوشی اصلا براش مهم نیست چی میشه همش میگه من وظیفه ام انجام دادم دیگه بریدم همیشه از فرط خستگی عصبی و کلافه هستم برا همین سر پسرم داد میزنم خسته اش کردم افسرده اش کردم از اون طرف کمال گرا هم هستم دلم میخواد همه چی تموم باشه همش برنامه بازی و آموزش براش می چینم از اون ور خسته میشم دیگه بد اخلاقی میکنم 

رابطه ام با شوهرم هم فقط شبیه دو تا هم خونه هست نه روابطی نه محبتی هیچی

از خانواده ام هم‌دورم که حداقل از اونا کمک بگیرم برا همینه که میگم اگه من بمیرم شوهرم یه زن دیگه بگیره شاید اون مثل پن دیوونه نباشه به بچه هام سخت نگیره 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزه ای استارتر؟

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

تو فقط خسته ای عزیزم.. زن بابا هیچ وق مادر نمیشه هر چقدم محبت بکنه بازم اون حس مادر فرزندی رو نداره....

یکم کمالگرایی تو کم کن خب... پیش روانشناس بری بد نیس

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود

کاش سر دخترتم با شوهرت همخونه بودی و دیگه بچه نمیاوردی .

دلیل تمام افسردگی هات بی مهری شوهرته .

چرا سعی نمیکنی رابطتون رو دوباره بسازی؟ 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

دقیقا مثل منی عزیزم ،شوهرمنم سر سوزنی کمکم نمیکنه،من از صبح تا ساعت سه تو خونه کار حسابداری میکنم سه که از اتاق میام بیرون خونه مثل میدون جنگه دوتا پسر سه ودوازده ساله دارم خونه رو منفجر. میکنند ،از سه تا پنج که شوهرم میاد خونه رو دسته گل میکنم بعد با پسر بزرگم درس کار میکنم بعدم شام درست میکنم و...شوهرم فقط تو گوشیه این تنهایی واقعا باعث عصبی بودن میشه اینکه تمام بار زندگی روی دوشته، خیلی سخته بهت حق میدم منم مثل شمام هر شب تصمیم میگیرم با بچه هام خوب باشم ولی واقعا کلافه ام کردن

کسی دلش برای بچه دیگه نمیسوزه بیخودی خودتو گول نزن.مگه شوهرای ما کمک میکنن ولی ما خودمون طوری زندگیمونو مدیریت میکنیم که زندگی رو به خودمون سخت نگیریم.توام به خودت بیا یه تکونی به خودت بده و این افکار مسخره و نامید کننده رو از ذهنت بیرون کن.طوری برخورد کن که وقتی شوهرت میخواد بیاد خونه خوشحال باشه که میخواد با یه زن پر انرژی برخورد کنه نه یه زن بی حوصله و عبوس و عصبی.اینایی که گفتی همه دارن بچه داری و کار زیاد ولی با حوصله به همشون میرسیم و همسرمونم شیفته خودمون کردیم.

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...