2777
2789

وقتی حاجتمو نمیده ، وقتی قسمت من نیست وقتی نمیخواد بشه

چرا چله بگیرم چ ا دعای مشمول بخونم چرا قران و دعا بخونم وقتی هیچ چیز جلوی اراده و عزمت خدارو نمیگیره ، پس این همه امید دعای من برای چیه؟؟؟؟

برای رسیدن به خواسته هات باید خودت تلاش کنی

دعا فقط یه چیزی در حد آرامش قلب خودته

اینطور نیست که یکی اون بالا نشسته منتظر ببین هرکی بیشتر آه میکشه و زجه میزنه پس دلش بسوزه و حاجت رواش کنه

چون وقتی شمادعامیکنی مثلاحتی اگه دعاتون مستجاب نشه اون دعامیتونه ازیه اتفاق یاحادثه بدتوزندگیتون جلوگیری کنه.یامثلاتوی آخرت به دردتون میخوره.

درنتیجه میشه گفت شمابرای خودت دعامیکنی وبه نفع خودته گرچه دعابرای افراددیگه باشه یاحتی مستجاب نشه که اونم حتمادلیلی داره.

پرسید کجایت درد میکند؟گفتم : هیچ ... نمی‌دانست قلبم درد میکرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که از تو حرکت از خدا برکت 

دوما عزیزم خدا گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم وقتی صلاحت باشه خب میده وقتیم صلاحت نباشه ینی اون چیز برات خوب نیست پس خداروشکر ک نداده 

سوما نباید از رحمت خدا ناامید بشی 

چهارما از خدا که بالاتر نداریم پس اون بهتر از هممون میدونه دربرابر خدا سر به زیر شکر گذار باش انشالله ک بهترینارو برات رقم میزنه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

خداغیرممکنو ممکن میکنه من خودم الحمدلله خداروصدهزارمرتبه شکر باچله ب همه خاستهام رسیدم

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

اینم بگم بهترین چله سوره حشر روزی یکبار هرچی بخای بعداز یکماه خدامیزاره کف دستت ولی هرررروز هرلحظه بابد هی ازخدابخای 

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
خییییلی ممنون جیگرم ، مهربونم😍😘😘😘😘😘👏

فدات عزیزم الهی ب همه حاجتات میرسی من باچله حشر ب عشقم ک الان شوهرمه رسیدم البته کاش این چلرونمیگرفتم😐بااینک خدامیدونست بدردهم نمیخوریم ولی قبول کرد حتی خانوادهامونم مخالف بودن

فدات عزیزم الهی ب همه حاجتات میرسی من باچله حشر ب عشقم ک الان شوهرمه رسیدم البته کاش این چلرونمیگرفت ...

مرسی که راهنماییم کردی منم میگیرم از امشب ، ایشالله تو هم خوشبخت بشی ، خیییلی خوش قلبی مهربون😍😘😘😘

[QUOTE=134642820]مرسی که راهنماییم کردی منم میگیرم از امشب ، ایشالله تو هم خوشبخت بشی ، خیییلی خوش قلبی مهربون😍😘😘 ...[/QUOT]

قربونت برم گلم هرچی خداروصدازدی حاجتتونداد اصلانگران نشو بازم بخاه من حتی توزندگیم ۲بارمعجزه دیدم -مواظب خودتم باش عزیزدلم😍❤😻