2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلالی میشه 

نه خوب با پولتون چندجا دیگه زمین بخرین بزارین شیپور بفروشین دوباره بخرین 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
داخل ایران خوب نیست ...چون جاده و کرایه و خستگیش نمیصرفه.این بقوله شوهرمه ها. یه رنو داشتیم...اونو ...

وای خیلی سخته که شوهرت بره ایتالیا و یونان ،حالا چجوری با ماشین میرفتن ؟؟؟

نفس زندگیم دخترم  😍😍😍❤❤❤❤🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😘😘
دلالی میشه 

😐😐پیشنهاد من بیشترین بازده رو داره

همین ۸۰۰ رو بزار بانک وام بگیر...بده تریلی...این شرکتای حمل و نقل با یه درصد کم خودشون به ماشینت کانتین میدن که دیگه هزینه کانتین هم نکنی.ازهرباری که میگیری یه درصدش برا شرکته .بعدش ماله خودت میشه.با درامدشم قسطای وامتو میدی.

همیشه هم میدونی که برات میاره ماشین.کرایه ها هم همش به یورو هست.

اسی اگ اصفهانی با ۸۰۰ تومن یه تریلی بخر  بعد شوهرت بده دست راننده هر روز بره دهشیر سنگ بیاره برای محمود آباد روزی ۲ میلیون و ۲۵۰ کار میکنه ک ۷۰۰ هزار تومن خرج ماشینه یک میلیون و ۵۰۰ برای خودش میمونه ۲۶ روز در ماه ک بره نزدیک ۴۰ میلیون میندازه براش