2777
2789
عنوان

واسه ی خانوم ۲۲ ساله

223 بازدید | 23 پست

و مجرد چقدر آزادی خوبه؟

خانواده من حتی با مرسوله پستی مشکل دارن.😭

میگن پستچی بیاد دم خونمون زود به زود (حتی مثلا ماهی یکبار) زشته .

ولی دوستام مسافرت با هم دیگه هم میرن 

من واسم این محدودیتا عادی شده فکر میکنم حق دارن . 😑😑😑

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بدبختم 

میدونم 

در حد بچه ۷ ساله اس اختیاراتم

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

من موافق محدودیتم

چند سالتونه؟

خودتون محدودیت دارین؟

خونوادت زیاده روی میکنن بنظرم

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
واااا..... ادم چ چیزا میشنوه

میگن چیزایی که سفارش میدی واجب نیس 

توقع دارن مرگ و زندگیم به مرسوله وابسته باشه که سفارشش بدم

میشه همچین چیزی؟

من یه دوستی دارم یکسالو نیمه عقد کرده باباش حتی نمیذاره بره خونه نامزدش تا حالا دوسه بار با خونواده رفته فقط.یه بار گوشیش خاموش بود کار واجب داشتم باش زنگ زدم خونشون باباش گوشی رو ورداش فحشم داد 😐🤣

بعضی خونواده ها سخت گیرن .همه که یه جور نیستن

خونوادت زیاده روی میکنن بنظرم

زیاد گوشی دست بگیرم چپ نگاه میکنن 

در اتاقمو نباید ببندم 

تا نصف شب بیدار نمونم