2777
2789
عنوان

بچه ها اگر تو گروهتون

98 بازدید | 11 پست

که فامیلیه یه نفر بیاد روز روان شناس و مشاور رو به یکی از اعضای گروه که روان شناسی خونده تبریک بگه و همه بیان به اون تبریک بگن 

و شما دانشجوی ارشد مشاوره باشید و خیلیا از اعضای گروه ندونن ک شما هم ارشد قبول شدید 

تو گروه اعلام میکنید ک منم هستم و اینا 

یا نه میگن حسوده ?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن حسوده 

وضعیتمو میزارم روزم مبارک 🤗🎈😎

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

زورم میاد که به من تبریک نگفتنااا😂😂😂😂اما هیچ وقت نمیگم منم هستم 🤐

من همانم که دل از دنیا بریدم...                 دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...  

نه نمیکنم میگن اینم عقده داره بهش تبریک بگیم

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏
ن‌نگو ول کن بذا بعدا بشنون خجالت زده بشن

چرا خجالت زده؟خوب ایشون نگفته من ارشد قبول شدم اونا هم نمیدونستن تبریک نگفتن،اصلا فکر نکنم تبریک گفتن همچین چیزی اونقدراهم اهمیت داشته باشه

اره منم نگفتم اما حرصم از دست خودم درومده همش میگم چرا انقد حسود شدی بچه

یکمش طبیعیه

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏