2777
2789

سلام عزیزم من به تازگی برای پسرم از یه سایت اینترنتی تم تولد بنام سورساتان تم تولد بچه رئیس رو خریدم   خیلی سایتش خوبه محصولاتش هم عالی بود قیمتاش هم بد نبود، سفارش من بالای 100 تومن شد هزینه پیک هم ازم نگرفتن حتما ببین سایتش رو خیلی تنوع داره

آدرس سایتش هم: 

هستش من که خیلی راضی بودم  

سلام عزیزم من به تازگی برای پسرم از یه سایت اینترنتی تم تولد بنام سورساتان تم تولد بچه رئیس رو خریدم ...

مرسی ماهک جان آدرس سایت رو ننوشتی !!! میشه لینکش رو بدی ممنون میشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ماهک جان آدرس سایت رو ننوشتی !!! میشه لینکش رو بدی ممنون میشم    

عزیزم من آدرس سایتش رو نوشتم ولی فک کنم اجازه گذاشتن لینک نداره و نی نی سایت حذف میکنه آدرس سایت رو 

تو گوگل سرچ کنی سورساتان میاره سایتش رو

سایت اینترنتی تم تولد سورساتان عزیزم بزنی رو لینک بالا سایت رو برات میاره

ممنونم عشقم خیلی لطف کردی پیداش کردم و خریدم، تم تولد دخترانه ال و ال رو خریدم چقد پشتیبانیشون خوب بود 

امیدوارم وسایلا همونجوری که تو عکساشون هست باشه عکساش خیلی خوب بود 

البته بین تم سوفیا و ال و ال مونده بودم هر دوش خوب بود 

ولی تم ال و ال بیشتر به سن دخترم میخوره

لطف کردی واقعا سایت خوبیه  

در صورتی که می خواهید یک جشن تولد دخترانه برگزار کنید، حتما پیش از هر چیزی به تم تولد این جشن تولد فکر می کنید و شاید در بین مراحل برگزاری جشن تولد، سخت ترین مرحله مربوط به انتخاب تم جشن تولد دخترانه باشد چرا که حجم انبوهی از تم های تولد دخترانه وجود دارد که گاهی انتخاب بین آن ها، مشکل می شود اما نباید نگرانی زیادی در این زمینه داشته باشید چرا که با کمی مطالعه و جست و جو در سایت ما در نهایت با توجه به علاقه خود یا فرزندتان می توانید بهترین تم تولد را انتخاب کنید