2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 25 پست
با اجازه اسی یه سوال داشتم. بی بی چکم مثبت شده اگه نرم تست بارداری اشکالی داره؟ به خاطر کرونا میترسم ...

آره عزیزم از روی بتا میشه فهمید ک آیا حاملگی موفق یا خارج از رحم

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم از روی بتا میشه فهمید ک آیا حاملگی موفق یا خارج از رحم

الان من هفته 5 هستم. بتام باید چند باشه که مطمئن بشم بارداری موفقی داشتم. آخه یه بار سقط کردم خیلی میترسم.

الان من هفته 5 هستم. بتام باید چند باشه که مطمئن بشم بارداری موفقی داشتم. آخه یه بار سقط کردم خیلی م ...

عزیزم منم مث شمام اصلا استرس نداشته باش هرچی خدا بخواد همون میشه دگ انشالله ب سلامتی میاد بغلت

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
الان من هفته 5 هستم. بتام باید چند باشه که مطمئن بشم بارداری موفقی داشتم. آخه یه بار سقط کردم خیلی م ...

تو جواب ازمایش رنج مشخص کرد ک کمتر از اون عدد نباید باشه جواب آزمایشم دم دست نیست بخدا وگرنه نگاه میکردم بهت میگفتم استرس نداشته باش دارم بچه شیر میدم با زبون روزه برات دعا میکنم انشالله سلامت بغلش کنی

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤