2821
2789

مال من نقره اس 

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مث پن بز باید سال دیگه بفروشم ماشینمونو عوص کنیم😂 طلا همینه دیگه پول نقد تو دستت

انشاالله به دل خوش استفاده کنی عزیزم تا یه سال دیگه هم خدا بزرگه انشاالله یه پول خوب میاد دست شوهرت دیگه لازم نمیشه ماشینتون رو بفروشین

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
مبارکه هنوز ازجات پا نشدی عکس النگوهات انداختی🤣

اره خونه مامانمم تا الان لم دادم تو رختخواب با بچم ور میرم

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔

بچه ها منم اولین بار تو عمرم النگو استفاده میکنم، نطرتونو در مورد طرحش لطفا بگین، و اینکه ۴ تاش کنم قشنگتره یا همین ۲ تا بسه 🤩

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه ها منم اولین بار تو عمرم النگو استفاده میکنم، نطرتونو در مورد طرحش لطفا بگین، و اینکه ۴ تاش کنم ...

خیلی خوشگله عزیرم مبارکت باشه.اگه بودجه داری دوتا اضافه کن  

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
سارا من خیلی قبلها تو رو میخوندم دیگ نبودم سایت  تو اخر سه تا ویرانگر داری یا چهارتا؟😝😍😂 ...

قبلنا ۳تا داشتم الن چهارمی ۱سال و نیمشه  

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

عزیزمممم بالاخره پیدات کردم😎😎😎 خود خودتی

چهارتا بچه سخت نیس؟

جنسیت و سن شون رو میگی؟

خسته نباشی مامان پر توان😍

هانی خانم هستم 🔫😂
این چه حرفی بود زدی😅😅😅 معلومه که اضافه کن

😂😂😂😂😂😂

آخه گفتم شاید بگین پیرزنیه . چشم مرسی 😍😘😘

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

خیلی خوشگله عزیرم مبارکت باشه.اگه بودجه داری دوتا اضافه کن    

مرسی باشه حتما. چشاتون قشنگ میبینه ۰😘

ماشالله بهتون، خیلی بچه دوس داری؟ کلا دیدگاهت برام جالبه من تو یکیش موندم 😫😫😫

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز