2777
2789

ی زمین 80متری داشتیم خیر سرمون،میخاستیم امسال خونمونو درست کنیم،ولی دیروز همسرم وسایل و مصالح ساختمان رو پرسید و برآورد کردیم با 300میلیونم سر نمیاد😭😭😭 ما فقط 150داریم...

اونم با قرض و وام...

آقامون میگه دیگه نمیتونیم بسازیم باید ی فکر دیگه کنیم..خونه هم برا خرید دیگه خییییلی مناسبش باز 300کمتر نیس...

من میگم آقایی زمین رو الان ک گرون شده بفروش ی چنتا خونه بگیر تعمیر کنیم با پولی ک داریم بعد ب قیمت بالاتر بفروشیم چن دست عوض کنیم اینجوری ی پولی بیاد دستمون بتونیم ی خونه حاضری بخریم..نظر شما چیه خانوما؟؟؟؟؟

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ۱۵۰میلیون راحت میشه یک طبقه ساخت‌چطور میگی نمیشه؟؟؟من شوهرم چندماه پیش براورد کرد با ۱۵۰میلیون میشد سفت کاری دو طبقه رو زد دیگه هرچقدم گرون شده باشه با ۱۵۰میشه یک طبقه‌اونم‌۸۰متری رو ساخت

اخرش 

ماهم امسال خونه تعمیر کردیم حالا قدیمی هم نبود سه سال ساخته ساختمونمون و اینکه یه کابینت عوض کردیم و کناف زدیم و برای سرویس آسمان مجازی و کاشی سرویس هارو ۳۰ ملیون تمام خرج شد حالا خونمون بزرگ هم نیست

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
با ۱۵۰میلیون راحت میشه یک طبقه ساخت‌چطور میگی نمیشه؟؟؟من شوهرم چندماه پیش براورد کرد با ۱۵۰میلیون می ...

چن ماه پیش..صحبت دیروزو بکن..تیرچه و تیرآهن و همه چی قیمتا فضایی شده..

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

کدوم شهری استارتر حیف زمینه که بفروشی

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕