2777
2789

من

موافق نیسدم😌

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موافق

بگم خودم شاغل هستم و تحصیلات عالیه دارم

اینهارو گفتم فکر نکنید بی خبر از کار بیرون هستم.

یه روزهایی از صمیم قلب میگم کااااش خانه داربودم . توان یک خانم اندازه ی مشخصی داره ، بیشتر از اون داره از جون و بنیه و سلامتش خرج میکنه . چیزهایی که هیچ معادلی ندارن

سلام😊 

من تقریبا موافقم

البته بعضی از مشاغل مخصوص خانم ها باشه خوبه مثل دکتر زنان و کلا دکتر زن خوبه

پرستاری 

فروشنده لباس زیر و لباس های زنانه

معلمی

مشاور و روانشناس

من با کار کردن زن به طور مطلق مخالف نیستم من با بعضی از مشاغل مردونه که خانوم ها واردش میشن مخالفم

مثلا من دوست ندارم یه زن توی کارخونه کار کنه. یا توی پروژه های ساختمونی با چند تا مرد سر و کله بزنه و ... 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

البته بنظرم زن حتی اگه بیرون کار نکنه باید از پس خودش بربیاد و بتونه هروقت ک خواست درآمد بدست بیاره... 

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
من. بگم خودم شاغل هستم و تحصیلات عالیه دارم اینهارو گفتم فکر نکنید بی خبر از کار بیرون هستم. یه ر ...

عزیزم منم همین

اما بعد که خونه بشینی دقیقا برعکسش رو میگی

البته قبول دارم کار خونه خیلی راحت تر از کار بیرونه

اما حست به خودت وقتی تو خونه ای تا بیرونی زمین تا اسمون فرق داره