2777
2789
بابات تورو نمیزنه؟ نمیبنده ب ستونه خونه؟ 

من 24 سالمه.  داداشام حریفم نمیشن.حالا بابام که سنی ازش گذشته.البته احترامشونو دارم.من فقط آدمایی که توهین میکنن و بی ادبن رو ادب میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار دزستی نیست 

اعتراف ب گناه فقط پیش خدا

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
من پول درمیارم اینجا تو چکار میکنی؟یه صلوات دوتا سه تا

مث تو گدا نیستم تو سایت بارداری دنبال پول بگردم . پولتو در بیار باو من ک احتیاج ندارم بخرمت با کل خواندان میخرم . 6 7 تا تاپیک اولتو دیدم هزاری نمی ارزید چ برسه ب اینک پول در بیاری 😂

البته این کاربری من نیس جوجه

لابد ب علاوه بلوف اینک بقیه رو با باباشو میزنی . بلوف میخوای بزنی ک مث رونالدو این طرفو نگاه میکنی اونطرف پاس میدی . با این کاربری نظر میدی با اون هستی . ب کجا چنین شتابان . رشتم بیا بزنش😂

لابد ب علاوه بلوف اینک بقیه رو با باباشو میزنی . بلوف میخوای بزنی ک مث رونالدو این طرفو نگاه میکنی ا ...

این کاربری خواهرزادمه البته مهم نیست که باور کنی یا نکنی یه دیگه کتک خورده حرصشو تو میخوری.فقط امیدوارم با این عقلت تو زندکی به مشکل نخوری.

این کاربری خواهرزادمه البته مهم نیست که باور کنی یا نکنی یه دیگه کتک خورده حرصشو تو میخوری.فقط امیدو ...

حداقل عقلشو دارم خودتم خوب میدونی و میگی با این عقلت ولی حس میکنم داخل سرت کاه ریختن . من حرص بقیه رو نمیخورم حرص بی ادبی پسر 24 سالع ای رو میخورم ک چرا همچین ادمی باید هم ملتی من باشه . واقعا که. خودتو اسلاح کن اگ پشیمون بودی اینقد راحت توضیح نمیدادی و نمیگفتی اره فلان کارو میکنم . من بابات بودم تیکت میکردم چی میکش اون