2777
2789
عنوان

یه موضوع خطرناک توی سایت

598 بازدید | 22 پست

سلام...

دوستان اگه دقت کرده باشین تاپیک های مربوط به حس شیشم و اینا جدیدا خیلی زیاد شده و سوالاشونو از کسی که ادعا داره حس شیشم داره میپرسن  

حالا تا اینجاشو میشه تحمل کرد ولی گاهی اوقات جواب های اون فرد بیکاری که خودشو حس شیشمی معرفی میکنه ( اصلا مینویسمش خندم میگیره) یه چیزایی هست که ممکنه واقعا روی دید فرد از اطرافیانش تاثیر بزاره یا حتی باعث شه طرف یکاریو انجام بده یا از انجامش منصرف بشه

که معمولا تصمیم درستی از اب درنمیاد

پس خواهشا بیخیال حس شیشم شید باور کنید همچین چیزی نداریییییییییییم فقط طرف چیزی که اون لحظه به ذهنش میرسه تحویل شما میده و هیچچچچچچ پایه و اساسی نداره  

طرف فاز روشنفکری برمیداره میگه دین من انسانیت   ولی نامرد ترین و کثیف ترین انسان رو زمینه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما نیز هم متعجب میشویم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نوار بهداشتی مای لیدی بخری گوشی اپل جایزه ببرین

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

واقعا یعنی چی حس ششمی😕

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

من اگه ببینم یکی میخواد بر اساس حس ششم من برای زندگیش تصمیم بگیره با تمام وجودم دلم میخواد یه پیشبینی و نظر عجیب غریب و حال گیرانه بهش بدم بره انجام بده گرفتار بشه :))) 

چیکار کنم دیو درونم از فرشته مهربونم خیلی قوی تره

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

جهل و نادانی هییییچ وقت تموم بشو نیست😧

طرف میره پیش ی فالگیر بهش میگه تو ادم دلسوزی هستی از دیگران زخم میخوری خیلی مهربونی راستگویی طرف میگه عهههه راست گفت چقد خوب کالیه کارش...

اخه ادم نسبتا عاقل ب هرکی بگن مهربونی میگه اره...😠

و در مقابلش کلی پول میگیرن