2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پلاکتم پایینه همیشه انشالله چیزی نیس به من گفته بودن باردار نشو تا نمونه مغز استخوان بدی ببینی ...

آی تی پی یعنی چی ؟ یه چیزای تو نت خوندم ولی متوجه نشدم ..حب خدارو شکر که چیزی نبودانشالله به سلامتی ..آزمایش مغز و استخوان و دیگه ندادی ؟؟

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍
پسر من پلاکتش پایینه شما پلاکتت چنده؟

من پراکنم 128 هزار..به 100 هم رسیده بود ثابت نیست واسم تعغیر میکنه 

شوهر من داده این ازمایشو

عزیزم میشه بگی چیجوری بود ؟ خیلی درد داشت ؟؟ من خیلی میترسم 

بچه ها شوهر من پلاکتش ۵۰ بود ازمایش مغز استخوانش سالم بود بچم یک سال و هفت ماهه بود که تو خواب صورتش کبود میشد بردم دکتر پلاکتش۹۰ بود بعد یه مدت به شدت افت پلاکت و ازمایش پشت ازمایش پلاکت و انعقاد خونش میومد پایین تا به ۶۰ رسید و دکتر گفت ازمایش مغز استخوان باید بده یه نفر پیشنهاد کرد ببرش طب اسلامی یه دارویی داد انعقاد خونش خوب بود ولی پلاکتش پایین بود بردمش پیش تبریزیان داروهای مختلف و فوقالعاده بدمزه داد واسه ۷ روز بعد ۷ روز پلاکتش از ۶۰ رفت به۱۲۸

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت
عزیزم میشه بگی چیجوری بود ؟ خیلی درد داشت ؟؟ من خیلی میترسم 

اگه لازمه برو ازمایش به هرحال درد خودشو داره ولی ارزش داره میفهمی مغزاستخوانت پلاکت نمیسازه یا بدنت داره تخریبش میکنه

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت
آی تی پی یعنی چی ؟ یه چیزای تو نت خوندم ولی متوجه نشدم ..حب خدارو شکر که چیزی نبودانشالله به سلامتی ...

نه ندادم

نقص ایمنی دارم

پلاکتم پایینه وباهمین زندگانی میکنم مشکل خاصی ندارم

ساده ش میشه این😁

فقط جراحی نباید بشم مثلا

البته من سزارینم شدم

برا طبیعی رفتم اما نتونستم اورژانسی بردنم اتاق عمل و جراحی شدم

فقط اینجور مواقع جلوتر اعلام میکنم پلاکتم پایینه 

بچه ها شوهر من پلاکتش ۵۰ بود ازمایش مغز استخوانش سالم بود بچم یک سال و هفت ماهه بود که تو خواب صورتش ...

چقدر خوب ..البته منم تازه شروع کردم از نظر غذایی گفتم شاید تأثبگیر داشته باشه مثل آب قلم و بادم درختی و این چیزا حالا نمید ونم  چقد فایده داره

چقدر خوب ..البته منم تازه شروع کردم از نظر غذایی گفتم شاید تأثبگیر داشته باشه مثل آب قلم و بادم درخت ...

اره بچم داشت ازدست میرفت اگه مشهدی میتونم کمکت کنم این داروها رو بگیری استفاده کنی بعدش بری ازمایش

من شنیده بودم یونجه خوبه اوایل خواستم بخورم مادرشوهرم گفت گرمیه نخور نخوردم

اره جوانه ی یونجه پلاکت سازه اب تره هم خیلی خوبه بارداری نخوری ها

نه ندادم نقص ایمنی دارم پلاکتم پایینه وباهمین زندگانی میکنم مشکل خاصی ندارم ساده ش میشه این😁 فق ...

آها مرسی عزیزم ..پارسال یه دکتر بهم گفته بود همینو که ممکنه مینی که شما گفتی باشه بعضی ها بیماری نقص ایمنی دلم و مال من ممکنه همین باشه انشاالله به راحتی زایمان کنی عزیزم.