2777
2789
عنوان

درد دل

23 بازدید | 2 پست

توی خانواده ای بزرگ شدم که اصلا احترام نبود همه به هم بددهنی میکردن. بابام اعتیاد داشت و مادرم همیشه باهاش دعوا میکرد و هیچکس هیچ ارزشی براش قائل نبود. میگم اعتیاد ولی اوضاع مالیمون خوب بود. ما حتی به هم سلامم نمیکردیم. الان 4 ساله ازدواج کردم. همیشه به شوهرم بددهنی میکنم و دست خودم نیست. مثلا امروز بهش گفتم بیشعور.اونم باهام قهر کرد. خواهرم با یه مردی که بیست سال از خودش بزرگتره و بچه داره رابطه داره وهرکاری میکنم میگه میخوام باهاش ازدواج کنم. همش عصبی میسم زود از کوره در میرم. توروخدا اگه بچه دارید هیچوقت پیشش دردل نکنید هیچوقت جلوش دعوا نکنید . میشه یه ادم پر از عقده که محبت کردم و احترام بلد نیست میشه یکی مثل من

سعی کن رو رفتارت کار کنی 

کتاب بخونی قبل حرف زدن فکر کنی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.