2777
2789
عنوان

کیا مادرشوهراشون میگن دختر فلانی رو میخواستن بدن به ما

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 29 پست
والا هر کی بهشون گفته سلام میگن می خواسته دختر بده بهمون ولی بخدا جز من هیچکی نمی تونه باهاش زندگی ک ...

منم همین فکر و میکنم.

شوهرم از بیرون خوبه

حالا شاید مادرشوهرم راست بگه چون شوهرم تک پسره و یه کم پولدار.

ولی اخلاقش عنه.

پیر شدم از دستش.

همیشه میگم شانس ب اون دخترا رو کرده😑

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

دو هفته پیش که مامانمم پیشم بود گفت دختر فلانی رو التماس میکردن بگیریمش

من اصلا صدام در نیومد ولی خیلی ناراحت شدم😔😔

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایش من کار ندارم ک مادر شوهرم همیشه میگه ک واقعیته .ولی منم میگم اهههههههههان نه که منم منتظر پسر شما بودم ،همونجا رو دست مامانم مونده بودم ،کنایه به دختر ۳۷ ساله خودش ک مجرده ،دیگه هیچی نگفت   

منم همین فکر و میکنم. شوهرم از بیرون خوبه حالا شاید مادرشوهرم راست بگه چون شوهرم تک پسره و یه کم پ ...

والا بخدا شوهر منم هر کی ببینه میگه خوش بحال زنش چه شوهری کرده ولی باید اون اخلاق شکاک و یه دنده و... رو ببینن اون وقت میفهمن من چی میکشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مال من  به شوهرم گفتم و حاهایی که اون دخترا بودن نرفتیم مهموتی مادرشوهر منم خیلی براش مهمه بچ ...

احسنت به درک شوهرت

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 
همش دخترای خواهرشو میگف منم یه دفعه گفتم حتما محمد(همسرم) یه چی میدونسته نرفته اونارو بگیره یه مدت س ...

آفرین

باز یه مسکن دیگه باید بزنی که ساکت شه

آفرین باز یه مسکن دیگه باید بزنی که ساکت شه

اصن بعضی وقتا خیلی غیرقابل تحمله مثلاما بله برون گرفتیم همه رو دعوت کردیم مث یه جشن عقد همه میگفتن چراعاقد نیوردین همینجاروز بعدش رفتتیم محضرعقد بستیم چند وقت پیش واسه دختر خواهرش خاستگار اومد همش فلانیا میخان عقدتالاری بگیرین عقد تالاری اخرم ن بله برون ن هیچی رفتن بی سروصدا تو محضر عقد بستن ایقد ضایع شد همسرم بهش گف دیدم چقد ابجیت تحویلت گرف دعوتت کرد کیف کردم ینی

اصن بعضی وقتا خیلی غیرقابل تحمله مثلاما بله برون گرفتیم همه رو دعوت کردیم مث یه جشن عقد همه میگفتن چ ...

بعضیا فکر میکنن فقط بچه خودشون مهمه، بقیه دخترشونو از سرراه آوردن