2777
2789

بچها من واس اولین باره میخوام درست کنم شما چیکار میکنین خوشمزه میشه؟من یه بار خوردم واقعا مزخرف بود خیییییلی آبکی و بدون هیچ طعمی   بیاین بگین چیکار کنم کلا طرز تهییشو میخوام   فداتون بوس بوس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنجو خیس کن بعد با همون آبش بزار بپزه و شکوفه بزنه زعفرونم بزن بعد که خوب واشد و آبش کشیده شد خلال بادوم وشکر بزن و کره و بزار جابیوفته آخر کارم گلاب بریز و عرق هل

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

برنج نیم دونه رو بزار خیس بخوره چندساعت،بعد پنج برابرش آب بریز بزار بپزه،قشنگ که دونه هاش از هم وا رفت زعفرون دم کرده رو بهش اضافه کن،چندتا قل که زد گلاب و شکر رو اضافه کن بزار قشنگ جا بیفته،اگه خلال بادوم هم داری همون اول بزار با گلاب خیس بخوره و ده دقیقه آخر بهش اضافه کن

ت
برنج نیم دونه رو بزار خیس بخوره چندساعت،بعد پنج برابرش آب بریز بزار بپزه،قشنگ که دونه هاش از هم وا ر ...

من کره نداشتم شله زردموپختم منتظرم شوهرم کره بیاره اضافه کنم شله زردم روهم دم نزاشنم اگه الان اوردزیرشوروشن کنم کره بزنم بعدبزارم دم بدنمیشه؟

من کره نداشتم شله زردموپختم منتظرم شوهرم کره بیاره اضافه کنم شله زردم روهم دم نزاشنم اگه الان اوردزی ...

عزیزم من همین امروز شله زرد پختم و پخش کردم،نه کره زدم و نه دم گذاشتم،بخدا خیلی هم خوشمزه شد،یه بار کره زده بودم بوی کره گرفت خوشم نیومد

ت