2777
2789
عنوان

طراحی دوخت،دانشگاه یا اموزشگاه؟

3588 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها 

من میخوام برم طراحی دوخت 

به نطرتون دانشگاه بهتره یا برم اموزشگاه؟

دانشگاه فنی که این رشته رو داره نزدیک خونمونه.

اینم بگم من یه لیسانس دارم و برای مدرک نمیخوام برم.واقعا میخوام یاد بگیرم و کار کنم.

تا توانی رفع غم از چهره غمناک کن،در جهان گریاندن اسان است اشکی پاک کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاه بهتره

بالاخره محیط اکادمیکه

همون که اموزشگاه مربیه خودش دانشگاه یاد گرفته!

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

دانشگاه فقط برای مدرکه آموزشگاه برو یاد بگیر

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
راستش درست نمیدونم.اما فکر میکنم آموزشگاه بهتر از دانشگاهه. خیاطی بلدی؟

دوره ی نازک دوزی رو رفتم.فقط

برو یه اموزشگاه خوب و عالی ، دانشگاه بدرد نمیخوره

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
راستش به آموزشگاه بستگی داره خوب یادبدن،همه چی یاد بدن یانه من دانشجوی این رشتم

راضی هستی؟

خوب تو دانشکاه یاد میدن؟

عملی کار میکنین؟؟

بله من واقعا راضیم استادامون واقعا خوبن  بله عملی برای دوخت طراحی سوزن دوزی کارگاه داریم تئوری ...

کدوم دانشگاه میری عزیزم؟

دوره ی نازک دوزی رو رفتم.فقط

چه متدی؟

دوستم دانشگاه رفته البته چند سال پیش،تا مقطع کارشناسی فقط گرلاوین یاد دادن اونم افتضاح.مولر رو تو ارشد یاد میدادن

آخرش با من اومد دوره نازکدوزی رو به روش مولر خصوصی یاد گرفتیم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
چه متدی؟ دوستم دانشگاه رفته البته چند سال پیش،تا مقطع کارشناسی فقط گرلاوین یاد دادن اونم افتضاح.مول ...

واقعا؟؟

هم مولر هم گرلاوین اصلاح شده

کدوم دانشگاه میری عزیزم؟

من قمم دانشگاه فنی

اینم بگم این رشته رشته سنگینیه زمان زیادی باید بزاری چون کاراش زیاده چند وقته پیش ی خانومی مثه شما میخاستن بدونن دانشگا برن یا آموزشگاه برای این رشته ولی ایشونم متوجه شدن کار سنگینو زیاده چون بچه ام داشتن گفتن سختم میشه اموزشگاه رو ترجیح دادن

واقعا؟؟ هم مولر هم گرلاوین اصلاح شده

خب از دوستان بپرس شاید عوض شده حالا.

اما اگه مثل قبل باشه اصلا ارزش نداره وقت بذاری.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️