2777
2789
عنوان

کیک و قالب کیک

115 بازدید | 1 پست

سلام دوستان یه سوال

زمان پخت کیک رو اگه زیاد کرد دماش رو کم تاثیری روی بافت کیک که نداره؟چون تازه توستر گرفتم میخام دماش دستم بیاد ک چند درجه مناسبه امروز روی 180 گراشتم تو 20 دقیقه اماده شد ولی بنظدم جا داشت بازم پف کنه.میخام دفعه بعد دماش رو کمتر کنم 45 دقیقه زمان بزارم.خراب ک نمیشه کیکم؟

و اینکه قالب خوب چه جنسیه؟شیفون کدوم قالباست؟

قالب کیک قالبهای آلومنیومی بازار مارک موج خوبه ،،و داخل دستور ها نوشته مدت زمان پخت برای فرهای برقی ۱۰درجه کمتر ،

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792