2777
2789
عنوان

کیا از شوهرشون جدا زندگی میکنن طلاق نه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3761 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حتما یه چیز هست که اسم طلاقو نمیارم

اگر به خاطر بچه اس ،بچه طلاق عاطفی رو متوجه میشه و براش به همون اندازه یا شاید بیشتر از طلاق رسمی دردناکه.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
اگر به خاطر بچه اس ،بچه طلاق عاطفی رو متوجه میشه و براش به همون اندازه یا شاید بیشتر از طلاق رسمی در ...

حرفه . طلاق یه چیز دیگه است . و البته فرزند طلاق بودن 

اصلا قابل مقایسه نیست

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
حرفه . طلاق یه چیز دیگه است . و البته فرزند طلاق بودن  اصلا قابل مقایسه نیست

من نمیگم ابتدای به امر برن جدا شن ،از مشاور کمک بگیرن تلاششونو بکنن،اما اگر نشد باز طلاق رسمی بهتره،همه تکلیفشون مشخص میشه،در طلاق عاطفی زن بیشتر صدمه میخوره نیازهای عاطفی و روحیش سرکوب میشه و چون اسم در شناسنامه اش هست جای دیگه هم نمیتونه خودشو تأمین کنه و ناخواسته ممکنه گرفتار خیانت شه،....

مثلا بعد طلاق سرکوب نمیشه ‌ . چه فرقی میکنه کی حاضری با زن بچه دار ازدواج کنه تا نیازاش رو برطرف کنه ...

اینهمه خانوم که جدا شدن و باوجود بچه ازدواج هم کردن ،اونجوری  که شما میگی مرد میتونه بره عدم تمکین بزنه زن دوم  بگیره یا صیغه کنه اونوقت اون زنه که بیشتر اذیت میشه.

توضیح میدی اگه امکان داره

خاله م كه همسرش اعتياد داشت(شيشه) و خودش كار ميكرد به دختر و يه پسر داشت اون موقع كوچيك بودن پسره به پدرش وابسته س موند با باباش ولي دختره اومد با خاله م اول طبقه بالا پدربزرگم با بدترين شرايط و بدترين محله بودن ولي خدارو شكر الان خونه جدا گرفتن باهم زندگي ميكنن

نه كسي براشون مزاحمتي داره نه حرفي پشتشونه.

دوستمم جدا شده بود دليل كاملشو نميدونم الانم تنها زندگي ميكنه و خيلي راضي هستش خدارو شكر

ینی میگی جدا زندگی کردن و طلاق نگرفتن رسمی بهتر از طلاق گرفتنه؟؟ منکه واقعیتش همین تصمیمو دارم

اره راستش من از اینکه سایه ی هیچ مردی رو سرم نباشه میترسم خودت میدونی چرا . ازاینکه اسم طلاق بیاد رو بچم دلم میسوزه حداقل اینطوری میگم اره من شوهر دارم حالا الکی .

انشالله که نه جدایی زندگی کردن نه طلاق برای من پیش نیاد یه گره ای تو زندگیم هست که اگه باز بشه انشالله به حق این شب های عزیز نه من نه شما طعم جدایی و طلاف رو نچشیم 

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
اره راستش من از اینکه سایه ی هیچ مردی رو سرم نباشه میترسم خودت میدونی چرا . ازاینکه اسم طلاق بیاد رو ...

منم مهریمو گذاشتم اجرا چند سالی جدا زندگی میکنم ولی اگه شوهرم از دادگاه ازدواج مجدد بخواد بگیره میرم تمکین میکنم نگیره