2777
2789

طلا بدون اجرت با قیمت مناسب  

مغازمون خود بازار بزرگ تهران هست دسترسی با مترو 15 خرداد.فروش حضوری و غیر حضوری داریم

اجرتمونم 15و20تومنه فقط برخی کارهای نو 5درصد و 6درصده.

تو کانال و پیجمون آدرس و شماره تماس هامون هست.حتما بگید که از نی نی سایت هستید.

ارسال به شهرستان هم داریم.

با طلای شما تعویض هم داریم.

اگر طلا برای فروش دارید و سالمه 10زیر تابلو خرید داریم.

کانالمون @kia_samjewelry

اینستا kia_sam_jewelry

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا میگی بدون اجرت ؟ 

7% سود باید بگیرن که با 20 تومن اجرت کمتر از اون میشه خوب چه کاریه طلا بفروشن به قیمت تابلو در راه رضای خدا😂من خودم کرج طلا بدون اجرت میخرم که منصف ترینشونم باز مالیات و سود میگیرن

7% سود باید بگیرن که با 20 تومن اجرت کمتر از اون میشه خوب چه کاریه طلا بفروشن به قیمت تابلو در راه ر ...

خبر داری طلا ارزون میشه یانه؟؟ 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

۱۰ زیر تابلو ؟؟؟؟

بیا یه جا معرفیت کنم تو کانالشون طلاتو بزار ۵ تا ۱۰ بالای تابلو بفروش 

دیگه زمان قدیم نیست همه گرگ شدن داداچ

میشه واسه بغل گرفتن تو دلیم یه صلوات بفرستی ؟ ❤️
7% سود باید بگیرن که با 20 تومن اجرت کمتر از اون میشه خوب چه کاریه طلا بفروشن به قیمت تابلو در راه ر ...

اخه عزیزم مالیات رو به دولت باید پرداخت کنن اگه مالیات نگیرین به جرم اختلال در بازار طلا و ارزانفروشی جریمه میشن 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
۱۰ زیر تابلو ؟؟؟؟ بیا یه جا معرفیت کنم تو کانالشون طلاتو بزار ۵ تا ۱۰ بالای تابلو بفروش  دیگه ...

کجا؟

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
اخه عزیزم مالیات رو به دولت باید پرداخت کنن اگه مالیات نگیرین به جرم اختلال در بازار طلا و ارزانفروش ...

انقدر زرنگ هستن که مالیاتو از ما بگیرن یک صدمشم به دولت ندن

مالیات رو فقط کارمند و کارگر جماعت تمام و کمال میده عزیزم

من سالهاس بدون اجرت میگیرم بدون مالیات و سود، فقط قیمت پایه بعلاوه ده همین

یعنی تعویض هم بکنم فقط گرمی ده هزار باید اضافه بدم

دست دوم عالیه

هی فلانی زندگی شاید همین باشد یک فریب کوچک ساده